hocam 3-5 tane bu işi yapan dükkana gidip bilgi alın.
aynı şekilde 2-3 tane bu işi yapan ünlü firmaya mail atın bilgi alın.
yurtdışında bu konu ile alakalı olan yerlere konu açıp bilgi alın.
sağlık söz konusu olduğu için hepsini yapın. bir çok dükkan sahibi kazandığı paraya bakacaktır.
Haklısınız değerli yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Hocam bırakın kalınız kalsın göze yakın bölge gidin berberinize inceltir
Haklısınızda çokta iyi durmuyor kötü duruyor. Ve baya araştırdım gerekli önlemleri alıyorlarmış. Berberde aldırıyorum normalde ama nereye kadar bi yere tatile gitsem,askere gidince napıcam 😄
Hocam bölgede jilet ile inceltme yapıldıktan sonra yani sizin istediğiniz şekile getiriliyor ondan sonra yapılmayacak kaş bölgesine beyaz birşey ile kapatılarak lazer atışı yapılıyor. Kaş bölgesi siyah ise mutlaka diode lazer tercih edin eğer kahve vb. renk var ise ipl tercih edebilirsiniz. Çünkü diode lazer sadece siyah rengi gören 850 nanometrede çalışır.
Teşekkür ederim. Kaş bölgem siyah diode lazer tam olarak nedir, nasıl oluyor biraz açar mısınız?
Hocam bölgede jilet ile inceltme yapıldıktan sonra yani sizin istediğiniz şekile getiriliyor ondan sonra yapılmayacak kaş bölgesine beyaz birşey ile kapatılarak lazer atışı yapılıyor. Kaş bölgesi siyah ise mutlaka diode lazer tercih edin eğer kahve vb. renk var ise ipl tercih edebilirsiniz. Çünkü diode lazer sadece siyah rengi gören 850 nanometrede çalışır.
Teşekkür ederim. Kaş bölgem siyah diode lazer tam olarak nedir, nasıl oluyor biraz açar mısınız?
Hocam kendimce kaş bölgesini tehlikeli gördüğüm için ben kuaförüme düzenli olarak iple ve ağda ile aldırıyorum
Tehlikeli gibi ama baya araştırdım şuana kadar bir sıkıntı yok. Normal de kuaför de aldırıyorum fakat tatile falan çıktığım da, askere gittiğimde işimi zorlaştırır. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim☺
Hocam kendimce kaş bölgesini tehlikeli gördüğüm için ben kuaförüme düzenli olarak iple ve ağda ile aldırıyorum
Tehlikeli gibi ama baya araştırdım şuana kadar bir sıkıntı yok. Normal de kuaför de aldırıyorum fakat tatile falan çıktığım da, askere gittiğimde işimi zorlaştırır. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim☺
Tehlikeli bir şey yok ki, işlem uygulanmayacak bölgeyi beyaz malzeme ile kapatılıyor, lazer beyaza etki etmediği göz falan korunmuş oluyor, acısı güzel acısı var ama 10 dakika dayanırım diyorsan yaptır gitsin
Daha önce koltuk altı bölgesine yaptırdım ufak tefek acısı vardı ama abartılıcak kadar değil. Bu bölgenin acısı çok mu ? 😄
Tehlikeli herhangi bir durum yok. Ben koltuk altı, yüzün sakal bölgesi hariç bütün bölgeleri ve kaşa epilasyon yaptırıyorum. 6 seans falan oldu. Çokta memnunum. Acı işlem yapan makineden makineye değişiyor. Buz lazer biraz daha acısız oluyor. Tabanca şeklinde atış yapan acıtıyor. Yine de hepsi aynı sürede bitiyor.
Daha önce Buz lazer yaptırdım pek sıkıntı olmadı. Şuan el parmaklarımın üstüne ve kaşlarıma düşünüyorum umarım pek fazla acısı olmaz 🙄
3D Kaş tasarımı diye aratın hocam sanırım instagramdaydı Didem özkan diye biri çok güzel yapıyordu görselleri felan görmüştüm bir araştırın isterseniz.
Hocam epilasyon mu oluyor bilmiyorum ama 3d kaş tasarımı yapan bayağı ünlü yerler var ve kalıcı bir şekilde bu işi yapıyorlar.
onları araştırmanızı öneririm, instagramda bir kadının sürekli reklamı dönüyordu ismini hatırlayamadım araştırın 3d kaş tasarımı diye karşınıza çıkabilir

didem özkan evet hocam isim buydu
Ben bunu hiç duymamıştım 😄 Teşekkür ederim Bi araştırma yapayım