DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam youtube güzel anlatımlı videolar çekerseniz gerçekten borsaya merakım var ama aklımda sorular var sıfırdan örneğin 20 derslik bir video çekerseniz sizin aldığınız lotlar kağıtlar üzerinden görmüş oluruz nasıl alınır nasıl gider neler takip etmemiz lazım en güncel top firmalar gibi

olduğunda video kanalını bana paylaşırsanız sevinirim
Hocam youtube uzak kaldım hep. Bu saatten sonrada pek başlamak istemiyorum. Birşeyler yapacağım artık talebe göre. İnşallah sizede bilgi veririm.

Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
spk iznin olmadan bunu nasıl yapacaksın? SPK çok ciddi denetimleri var ve cezaları bilgin var mı bilmem?
Hocam yaklaşık 16-17 yıldır finans piyasaları ile uğraşıyorum. Hepsinden haberim var. Borsa forex viop varant yapmadığım kalmadı. Ama borsa hariç diğerlerini kimseye tavsiye etmem.
Hisse senedinde satmadığın müddetçe zarar etmiş sayılmazsın. Arkadas yazmış Aselsanın ortağıyım diye aynen öyle. Milyonda biri seninse fabrikanın düşsede çıksada yine öyle olacaktır.
Ama diğerlerinde risk çok fazla. O yüzden tavsiye etmem.
teknodix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AL-SAT-TUT tavsiyesi vermediği sürece gayet yasal bir durum.
fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merak ettiğim için soruyorum;
Bir ara aselsan halkaarz edildi ve bende merak edip 2 "lot" veya "lut" mu öyle birşey aldım
Ne olduğuna dair en ufak bilgim yok öyle duruyor. Bunu al-sat tarzı birşey mi yapacağım yoksa bekleyecek miyim?
Arada akbank direkt'en mesajlar geliyor bununla alakalı ama hiç anlamıyorum.
Hocam 2 lot almışsınızdır. Buda 2.000 hisse demektir. 1 lot 1.000 hisseye tekabül eder. Şu anki değeri yaklaşık 40 tl istediğiniz az satabilirsiniz

T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi cesaret 😁 bence boşver bu işleri şimdi sen THY al dedi bende aldım ve çıkmadı düştü sonra ne olcak ben çok batan arkadaslarim var garantisi varmi?
Hocam garantisi yok dünyada hiçbir işin. Ben size THYnin tüm matematiğini dökeceğim karar vermek size kalacak. Yada zarar da ortak olalım dersiniz olur batma diye birsey borsa için yok hocam. Uzun vadeli olarak bakarsanız saçma şirketler hariç zarar eden azdır.

Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
spk spl maddelerini ve kapatılan birçok siteleri biliyor musun?
Hepsinden haberim var hocam. Benim yapmak istediğim öyle birsey değil.

T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende merak Edip yatırım hesabı açtım 5 lot aldım sonra bı baktım 8 TL para kesmişler üyelik ücreti gibi dikkat et 😄😁😄
Yatırım hesabı açarsanız yıllık ücreti vardır keserler

fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep meraktan oluyor hocam soran olursa aselsan'a ortağız diyorum
Hayırlı olsun hocam