17 Temmuz'da sipariş verip NS adreslerini yönlendirdim, 2 günde alırız 3 günde alırız diye diye 4 Ağustos'a kadar geldik. Site günlerdir kapalı ve hesabın aktifliği iyice düştü. En son çalışmayı iptal etmek istediğimde 2 günde onay alacağız söz veriyorum cevabı geldi, bu konuşma üzerinden 4 gün geçti halen cevap yok.
@ORCYazilim;
@Prowess; Merhaba
17.07.2019 tarihinde sitenize 2 alan adı bakiyesi yükledim 70 TL.
15 günü geçti vebu 15 gün içerisinde 2 kere red aldım.
iadesinin yapılmasını istiyorum. İlgilenirseniz hızlı bir şekilde sevinirim.
sitenizdeki kullanıcı adım hadewicjh'tir.
@ORCYazilim;
@Prowess;
17.07.2019 tarihinde bakiye yükledim. 02.08.2019 tarihine kadar 3 defa red aldım, hâliyle iade talebinde bulundum. Fakat
@ORCYazilim; isimli kişi forumda aktif olmasına rağmen iade talebimi karşılamadığı gibi herhangi bir dönüş de yapmıyor. Gün içerisinde mağduriyetimin giderilmesini ümit ediyorum.
ayni sekılde bende onay için ödeme gonderdim hala ses yok kendileri ödeme yapicam dedi ama geri donus yapimadi ? bugun içinde geri donus yaparlar umarum
Aynı durum bende de mevcut 17.07.2019 de siteyi ekledim ödemeyi yaptım 2 red yedim, bugun 20.günü 5 gün önce iade talebinde bulundum hala bekliyorum gün içerisinde mağduriyetim giderilmezse şikayet konusu açacağım
Merhaba
ORCYAZILIM ile dün görüştüm sağlık sorunları olduğu için whatsappa bakamadığını belirtti ayrıca bugün için iadeleri gerçekleştireceğim demişti, bilginize.