kgul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Playback hızını düşürüp dinlediniz mi videonuzu? Bende ki yine bence diyorum daha yavaş okuduğunuz bir kitap videosu ile buraya alacağınız hit ve izlenme sürelerini takip edin derim. Tekrar söylüyorum belki ben gerizekalıyım ve anlama sorunum var hızlı okuduğunuzu düşündüğüm bu videoda bir türlü gözümün önüne getiremiyorum mekanı, karakterleri ve olayları. belki bir başkası getirebiliyordur tabi. hızlı geçmiş oluyorsunuz çünkü. pekişmiyor beynimde görüntü olmadığı için okunan şeyden beynimin yaratması gerekiyor. bir şekilde betimleme yapamıyorum. Misal
https://www.youtube.com/watch?v=yDHAIw-MW1I
bunu bi dinleyin cümle sonlarından sanırım es veriyor aradaki fark bu... Kaldıki sizin sesiniz daha iyi bence.

Bu yazdıklarımı inatlaşma, karalama, kötüleme değil daha iyi olabilmeniz ve başarılarınızı devam ettirmeniz açısından iletiyorum. Yoksa zaten 1 satır yazan bir adam değilim ne sizi tanırım ne örneğini verdiğim videodaki arkadaşı. eminim iyi niyetimi anlarsınız.
İyi niyetini gerçekten anladım, tavsiyeleriniz için çok çok çok teşekkürler bunlara dikkat edeceğimden emin olabilirsiniz. 🤗🥰