Dostum selam,
Gerçektende davranışın ve önerin için teşekkür ederim. Borç ödemesi için pek sıkıştırmadım ve gerekli olanağı zaten sağladığımdan emin olabilirsin. 2 senedir neredeyse uğraşmadım bile boş vaktimde ilgileneyim dedim
QUOTE=Serdar449;1075254331]Bazı bankalar bloke geldiği andaki hesap bakiyesine el koyar. Kişi atıyorum bir hafta sonra online bankacılıktan yeni hesap açar ve o hesap blokesiz olduğu için rahat rahat kullanır. Bazı bankalar ise her sabah icra dairesi sisteminden otomatik olarak verileri çeker. Ne var ne yoksa her gün tüm hesaplara ve varlıklara blokeyi uygular. Banka hesabına giren parayı öğrenmenin bir yolu yok. Ancak ekonomik olarak kişiyi baskı altına alıp borcunu ödemeye bir nevi teşvik etmiş olursunuz. Yine de sistemdeki bir çok açık sebebiyle bu garanti değildir. Tavsiyem eğer kişinin art niyet yoksa ve gerçekten ekonomik olarak zor durumda ise, konuşarak uzlaşma yoluna gidin. Ödeyebileceği oranlarda taksit planı uygulayın. Ülke ekonomisi çok zor durumda. Bir çok kişi gerçekten ödemek istemesine rağmen borçlarını ödeyemiyor. İyi niyet Sahibi olan kişilere, iyi niyet gösterip destek olmamız ve anlayış göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Umarım çözebilirsiniz.[/QUOTE]