Niobe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam manuel hiç denemedim açıkçası Benim hesabımda 2 gün önce ban yedi direk botla değiştirdim.Ama dener yazarım hizmet vermeye gelince bundan 3 hafta önce yazdım bir arkadaşa dedilerki yok daha 1 ayık üyesin yok bilmemle insanlarla uğraşmak zor interneti r10 dan ibaret zannediyorlar r10 a sırf bir arkadaşa inat olsun diye girdim yazılımdan hiç anlamam ama piyasayı iyi takip eder google adsense 'den anlarım

Şimdi hocam internet r10dan ibaret değil amenna ama. İnsanlar haklı olarak bir güvence istiyorlar. Küçük yada büyük herkes forumda birilerine para kaptırmıştır. Lafım yanlış anlaşılmasın geçmiş durumlardan bahsediyorum. Bundan insanlar güvence istiyor. r10 ticaretiniz 0 ek olarak hesabınız onaylı değil. Sizde haklısınız güven ticaret puanı yada r10 ile olmaz. Ama insanlara yada bana hak vermek lazım. Bir iki hesabı forumda birine deneme amaçlı değiştirirsin. Normal forumda olan programın son pinterest güncelleme sonrası yapmadığını senin programın yaparsa. Hem sen kazanırsın hemde biz kazanmaya devam ederiz.
Empati kurmak bence sorunu kökten çözecektir .