neden ırak parçalandığın da libya parçalandığında biz bunları almadık ya keşke onları da alaydık hiç olmazsa ne yapılmaya çalışıldığını bu millet belki daha kolay anlardı ben böyle rezil bir millet görmedim duymadım kızanlar olur bu söylediğime ama böyle kepazelik olmaz şu gelen zamlara bakın ülkenin başındakilerde kalkmış bu gün alay eder gibi enflasyon düşecek diyor resmen insanların aklıyla alay etmek bu bir türk dünyaya sabahdan akşama kadar çalışıp bütün parasını vergi ödemek ve toplanılan vergilerin karaktersiz bir topluluğa yardım edilmesi için mi yaratıldı akp erdoğan felan filan demiyorum sorumlusu biziz biz böyle sustukça daha çoook ağlarız hangi dünya ülkesinde 5 ay içerisinde sigaraya % 50 zam yapılır ve hangi dünya halkı buna yarabbi şükür der gercekten gelecegim için büyük şüpheler içindeyim kriz var zam var kriz var zam var hani nerde kriz ? söylenecek çok şey var ama işte insan tutuyor allah sebep olanların doymak bilmeyenlerin türk düşmanlarının türk yiyicilerin insallah iki taşının üzerine taş koydurtmasın insallah