Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülke ekonomisinin bu hale gelmesine gerçekten Mültecilerin neden olduğuna mı inanıyorsunuz? Ülkenin Mevcut siyasetle daha berbat bir hale gelmemesinin nedeni belki de mültecilere kol kucak açtığımız iyiliğimizden ötürüdür.. Irkçı bir zihniyetle bakmak yerine bazen olaylara vicdanen bakabilseniz keşke. Kaldı ki mültecilere yapılan yardımların geneli AB fonlarıyla yapılmaktadır..Siz hiç silah sesleri altında uyumamış,hiç bombalar arasında yaşamamışsınız sanırım, Silah, Bomba ve füzelerin patlatıldığı; hergün100lerce sivilin katledildiği topraklara mı geri gitsinler? Siz bu durumda olsanız gider miydiniz? Emin olun hiç kimse doğup büyüdüğü toprakları terk etmek istemez. Şarlar onları zorlamamış olsa ülkedeki suriyelilerin yarısı şuan kendi vatanlarında olurlardı..

Kirayı yükselten bizim halkımızın vicdansızlığına mı tepki koyalım yoksa Suriyelilere mi? Bodrum gibi evleri Suriyelilere 1000 Tlye verenler daha çok tepkiyi hak etmiyorlar mı?
Sokak olayları yaralamalar kafa kesmelerin tümünü Mülteciler mi yapıyor? Son dönemlerde kendi halkımızın kötülüğünden haberlere bakamaz olduk, hergün bir vahşet var!
Taciz ve Tecavüz olayları da sadece suriyeliler mi yapıyor? Sakarya da suriyeli hamile kadına tecavüz edip çocuğunu katleden alçaklar da suriyeli miydi?

Kısaca suriyelilerin meselesine ırkçılıkla değil de vicdanen yaklaşsanız ne kadar yanlış bir yolda olduğunuzu anlardınız. Fakat görüyorum ki ne vicdan ne de empati duygunuz var.. Şimdi konuya ırkçı kesim toplanır da kin kusmaya başlarlar.
BEN kendi görüşümü yazdım, kimseyle de tartışmak istemiyorum o yüzden emeğiniz için teşekkür ederim.