Yazılacak... Güncelleniyor...
Bulunduğum bölgede suriyelileri değil de kendimi mülteci gibi hissediyorum.
Çok kibar nazik bir dille yazmışsın tebrik ediyorum bu nezaketinden ötürü ben yorum yapmıyorum bu kadar kibar olamam bu konuda evt .... gitsinler
de gitmiyorlar işte. Gönderilmeleri lazım...
tüm türkiyenin isteği bu ama malesef yöneticiler bu konuya gözlerini yumuyorlar. vatandaş ne kadar mültecileri istemese de onları asıl gönderecek olanlar yöneticilerdir.
abi şimdi herkes gelicek haklısın diyecek. Ulan bu adamları siyasilerden baska kimse istemiyorsa nasıl durabiliyorlar. Millet iradesi diyip duruyor herkes nerde millet iradesi.
Yeminle cok garip bir milletiz inanın ki asla ırkcı olmadım ve hiçbir ırka topyekün bir kin ya da nefret beslemedim. Ama ne bileyim suriyeli de görmek istemiyorum..
Bence hiç gelmemelilerdi.Gelenler vatanını satıp burda bizim kız kardeşlerimize yan gözle bakan,hırsız,tecavüzcü alçakların teki.Bunları ülkemize getirenlerinde Allah belasını versin. Kendi ülkemizde biz mülteci olduk.
İmza kampanyası yapsak iş yapar mı sizce, imza kampanyasını bilen bir arkadaş başlatabilir mi ben o siteyi biliyordum fakat unuttum