yazanadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şöyle bir sistem var telekomda dolap full doluysa dolap satışa kapatılır. Superonline, vodafone vs. kimse satış yapamaz.
O bölgeden sorumlu amirlerde günlük iptal kontrolü yapmazlar. Yani dolapta boşalan yer var mı diye bakmazlar.
Yani atıyorum sen bugün başvurdun dolap doluydu yarın mahalleden birisi internetini iptal ettirdi. Amir kontrol edip dolabı satışa açmadığı sürece o dolap hep dolu gözükür.

O yüzden türk telekomda tanıdık birisini bulabilirsen o bölgeden sorumlu amirin yanına gidin gerçekten dolap boş mu dolumu baksınlar..
Bu fikir gerçekten güzel hocam. Teşekkür ederim ben yarın şirketten birisine söyleyeyim onların kesin tanıdığı vardır. Dolapta boş yer varsa hemen interneti alırım. Ama anlamadığım internet iptal olunca oradan da otomatik düşmüyor mu?

kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak bayiden internet başvurusu yapın bayiler tt çalışanlarını tanıyordur büyük ihtimal kendi müşterilerini başlatmaya uğraşacaklardır.
Birde tt çalışanı tanıdık varsa (kablo ile ilgilenen ekipten) port boşaldığı anda size bağlarlar.
bunu denedim ama sonuç alamadım.