hem evde hem ofiste superbox kullanıyorum (tek cihaz sabah götürüp akşam getiriyorum) gerçekten memnunum superbox tavsiye ederim
Youtube müzik, Telefonda oyun, Upload ve download yapabiliyorsanız ve memnunsanız bende bir deneyeyim hocam.
Superbox alabilirsin veya benim gibi Nimanet kullanacaksın. Türktelekom altyapı getirmiyor yıl 2019 aradım bölgenizde çalışma olmayacak dediler bende gittim Nimanete başvurdum bina çatısına anten monte ediyorlar ordanda modeme.
https://ibb.co/20rY6M2 buda speedtest
Nimanet'i aradım ama mesai dışındalar yarın deneyeceğim baya iyi de hizmet alıyorsunuz maşallah Allah nazardan saklasın.
Superbox hizmetini bir arkadaşım kullanıyor, kaldığı evde isp için popup yok o yüzden internet hizmetini mecburen superbox olarak sağlıyor ancak o kadarda kötü değil, eğer çok büyük bir şey beklemiyorsanız superbox kullanabilirsiniz, sonuç olarak turkcell ben 1 gbit hat veriyorum demiyor, bu bile bence çok büyük bir atılım ileride eminim daha iyi noktalarda olacaktır.
Büyük bir şey beklemiyorum da bize hep şikayet geliyor. Bende almak istemiyorum hocam açıkcası. 10 mbps net diyorlar da bilemedim valla almadım o yüzden.
Bulunduğunuz bölgede bir tane türk telekom bayisi bulun onlara yapın başvurunuzu. Bende de benzer bir sıkıntı vardı. Tüm firmalar alt yapı yok dedi. Sonra bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gidip bizzat bir bayiden başvurumu yaptım. Adamlar geldiler mahallenin başka bir köşesinden kablo çektiler eve kadar. Yani şuan internetim var. Siz de bir deneyin derim.
Bunu denedim de bende başarılı olmadı. Siz şanslıymışsınız