Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalan parayi faize yatır dursun kenarda.
Şu faizler düşmeden yapsaydım iyi olurdu gibi. Şuan yapılandırmadan böyle bir şey yapmak faydadan çok zarar sağlayacaktır.

TukenmezKalem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke bende sinirlenip kredi çekebilsem
Bankalara veya farklı kurumlara borcunuzu zamanında ödeyip aynı zamanda resmi bir şekilde belirli geliriniz mevcut ise sıkıntı olmadan çekebiliyorsunuz. Sizde ne gibi bir sıkıntı mevcut ki vermiyorlar?

bahtiyar07753e3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin gibi bir riske girdim hocam 0 gelirle 13 bin kredi çektim iş güç yok sitem vardı o zaman aylık 1500 falan bırakıyordu oda kira mira gidiyordu. İnstagram sayfası satın aldım site sağlık üzerine idi aylık gelirimi 4-5 bine kadar getirdim. Yeni bi kredi daha çektım eskı borç bitince tekrar sayfa alıp bu sekılde devam ediyorum. Bu aralarda araba da aldım hepsi 1 yıl içinde gerçekleşti. Eğer istersen bu konuda yardımcı olabilirim. Paranı falan ıstemıyorum sadece fikir amaçlı
Uzun vadede de beni de anlıkla sinirle bu yola iten şey kendimi sizin gibi başarılı bir sonuca ulaşmış durumda görmekti galiba. Size yük olmadan yardımcı olabileceğiniz zamanınız varsa tavsiye önerilerinize açığım.

globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cebindeki para senin değil. Boşuna özgüven gelmesin
Yinede ciddi özgüven veriyor ne yalan söyleyeyim hatta eskisine göre daha keyifliyim para bitmediği sürece

olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sinirlenip kredimi çekilir güzel kardeşim. ihtiyacın yoksa bence boşa faiz ödeme ki bu dönemlerde oldukça fazla yüksek.
Krediyi çektikten sonra önceki yılların faiz oranlarına baktım 2013-2014 yıllarında kredi çekmemenin büyük suç olduğunu düşünmeye başladım.

Bir yandan bu yıl üniversitede okumak istiyorum. Aynı zamanda kardeşim de bu yıl üniversiteye başlayacak. Krediyi yarın bir miktar borçla kapatsam bile yine ciddi bir gelire ve ciddi boş vakte ihtiyacım var. Elde bir sermaye olmadanda gelir elde edilebilecek işler için ya ciddi zaman harcamak gerekiyor ki ( yine bunu da mevcut işin yanında yapmam lazım ki riski düşüreyim. Şuan ki işim mesai saatleri içeri ve yolda harcanılan vakitten ötürü bana ciddi sorun oluşturuyor fakat interneti olan iş olmadığında da bilgisayar başında serbest takılabildiğim bir iş olduğu için farklı bir tam zamanlı işe geçmek yine benim için olumsuz bir durum olacak.

alenazte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle geri kalan parayi iade edin taksit tutarı maasinizdan yüksek olduğunu söylüyorsunuz yapmayın bunu
Yanlış anlaşılma olmasın şuan giderlerimi kısarsam kredi tutarlarını rahat ödeyebilirim fakat ailemede yardım etmem gerekecek. Maaşım şuan ki haliyle kredi tutarından yüksek. Maaşım 2200 TL, kredi 1700 TL. Fakat parayı dengesiz harcayan biriyim, elim sıkı değildir işte bu net maaşta ciddi sıkıntılar oluşturabilir gibi.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle, faiz oranalrı düşmüşken tekrar yapılandırmaya çalışın, o coinlerden filanda uzak durun, birden 1000 olan paran 100 e düşer ve o psikolojiyle daha kötü yollara gider olay, bence şahsen arabalardan anlıyorsanız biraz, kaza yapıp değerinin yarısı hatta yarısından daha a bir rakama piyasası olan bir aracı eksiklerini giderip güzel karlarda satabilirsin, şuanda bunu yapan çok arkadaş var. En kötüsü satamazsan sen kendin kullanırsın
Arabalardan hiç anlamam ama aynı giyim işine başlayan arkadaş arabalardan iyi anlar. Araba alacak olsam o da bende genç yaşımızda olmamıza rağmen ona güvenirim araç seçerken. Ticari amaçla araç şuan ki bütçeme göre ciddi risk.

Glare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan tek merak ettiğim neye sinirlendiğiniz
Ağır hakaret, küfür içeren bir şey değildi fakat yinede gururumu incitti açıkçası. Hem yaş hemde mevki hemde iş becerebilme açısından belirli bir seviyenin üstünde bulunmamak insanı hem üzüyor hem sinirlendiriyor.