Çoğu banka 10 senelik dökümü size gösterir, ancak 10 seneden fazla olan işlemlerinizi kendi bünyelerinde kaydederler, ileride mahkeme veya hukuki olarak bir durum olduğunda bildirilmesi gerekir.
Mahkeme X bankasından sizin adınıza bir bilgi, işlem dekontu veya listesi isteyebilir bu gibi durumlara karşı X bankası bilgi verme durumundadır.
Bu tarz durumlara karşı, siz tüm hesaplarınızı kapatsanızda bankada tutulur, çoğu bankada müşteri hesabını kapattırmaz, sadece işlem gören vadesiz - vadeli hesapları kapatırlar, bankanıza müşteri hesabımı kapatmak istiyorum şeklinde bildirin, belki kapatırlar, belki kapatmazlar bilemiyorum.
Dataları ve işlemleri zaten yedekliyorlardır.
Benim istediğim müşteri hesabımın tamamen erişilemez olması ama vadesi hesabı silip "tamam hesabınızı sildik" diyorlar.