İşe giderken baya isteksiz gidiyorum, hayatta gerçi genel olarak ara ara memnuyetsizlikler yaşıyorumda.

Küçük basit bir şey oldu biri bir laf söyledi sinirlendim kredi çektim.
Kredi faizleri düşmeden önce 30 bin TL kredi çekmeyi denedim kart limitimi yükseltmeyen banka krediyi verdi. İşin kötü yanı aylık ödeme tutarı da 40 bin TL'yi 24 ayda ödeyeceğimden biraz yüksek maaşımla orantılı olarak. Gidip bu paradan bir miktar paraylada bilgisayar aldım. Bu parayı şimdi kısa süre içerisinde işletip aynı oranda gelir getirtmeyi düşünüyorumda ne yapayım derken vakit geçiyor. İş yerinde fırsat olmuyor. İşten ayrılsam maaştan olacağım uzun vadede sıkıntı olacak bir şekilde kredi ve kendim aracılığımla gelir kaynağı oluşturmasam.
Coinmarketcaptan bazı coinlerin yükseliş değerlerine bakıyorum güvenemiyorum, %30-%40 yükselen coinlerden birini güvenip tutturabilseydim şimdiye 2-3 aylık ödemeyi parayı taksitleri ödeyerek eritmeden çıkartmıştım ama %30-%40 değer kaybeden coinlerde var. Aslında bu konuyu bu şekilde açmak istemezdim 30 bin TL ile ne yaparsınız şeklinde açmak isterdim lakin dürüst olayım dedim.
Şuan depresyonda değilim yanlış anlaşılmasın. İnsanın her an 10-15 bin liralık bir araba alabilecek paranın hesabında olması insana ciddi özgüven veriyor yalnız bunu da esgeçemeyeceğim
Tarih: 06.08.2019 - Düzenleme:
Bir domain ve wordpress hosting alındı. Hem kişisel motivasyon olması açısından günlük iş planları oluşturacağım, hem bunları başlangıç aşamasında ücretsiz, kısmi ücretli olarak satış hizmetleri ile destekleyeceğim bir şekilde ürün ve hizmetler oluşturmaya çalışacağım. Çok tercih edilen online oyunlarla ilgili fikirlerim de hem oynamak için hemde sevdiğim oyunlardan ticari gelir elde edebilmek için yine gerçekleştirmeyi deneyeceğim.
Kısa Vade Hedefi: 2 aylık süre içerisinde 1 aylık kredi borcunu kredi tutarı ile elde edebilmek. Geri kalan 1 borcu da maaş gelirimden karşılamak. 1700 TL gibi bir parayı 2 ayda tek bir iş kolu üzerinden kazanmak yerine 2-3 iş kolu üzerinden kazanmayı deneyeceğim.