CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayağı bir içerlemişsiniz anlaşılan, yorumlarımıza baktığınıza göre.
Herkes sormuş, ben de sorayım dedim. Gırgırına.
Merak ettiğimden soru sormam suç mu? Hayırdır, merak olmasa bile takviye İlaç almam suç mu oldu?
Herkes soruyor diye soruyorsan şimdi bir düşünelim. Herkes cinsiyetini değiştirirse siz de mi cinsiyetinizi değiştireceksiniz?

Hadi onuda geçelim. Sen kalkıp beni eleştireceğine, önce hizmet sektöründe insanların zarar görmeyeceği, düzgün satışlar yapmanızı size tavsiye ederim. Smm işlerinde daha uzman olduğunuzdan dolayı satmış olduğunuz izlenim-abone-yorum-like kanallara zarar verdiğini, abonelerin ve izlenimlerin düştüğünü, youtube'un da bu konuda önemle hassasiyet gösterdiğini bildiğiniz halde halen neden bu işleri yapıyorsunuz? Neden helalinden kazanıp evinize helal para götürmüyorsunuz da kalkıp bir çocuk kanalını eleştiriyorsunuz? Hadi tamam bunlar umrunuzda değil helal haram falan vs. Neden o zaman kendi kanalınızı kurmuyorsunuz? Gerçek, doğal ve özgün içerik üretiyoruz da bunun neresini anlamakta veya sindirmekte güçlük çekiyorsunuz?

Her insan futbol, tiyatro, basketbol vb. şeyleri sevmek zorunda değil. Herkesin aklı kendine göre. Kimse izlemek zorunda değil. Ama gelip de ilginizi çekmeyen bir konu hakkında eleştiri yapmanız da doğru değil.
Sizi kendi zihniyetinizle baş başa bırakıyorum.

İyi forumlar.