WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.
.
.
.
Olabilir evet bunu böyle konu şeklinde değil r10 nun uyarı/bildirim popup ile genel bir etkinlik projesi olarak duyurulabilir.

+ Olarak R10 platformu sayesinde kazanç sağlayanlar kategori farketmeksizin bu işin öncüsü olabilirler, yada bu proje için tek seferliğe mahsus zorunlu kılınabilir. (İstişareye açıktır)

Bireysel olarak 10 ar tl toplanarak/gönderilerek yol alınması kısa vadede zor olur, topyekün organize olunmalı diye düşünüyorum.

Bayram dönemlerinde tüm sektörlerde çeşitli kampanyalar oluyor tema/script/sosyal/medya/adsense/pinterest vs.. kategori ayırt etmeksizin, bu alanlarda yapılacak kampanyalarda destek sağlayabilirler. Her satıcı bayram döneminde 2-3 satışını buraya yönlendirebilir. Satıcı dışında kalan alıcı kısımda bütçelerine göre destek olabilirler.

Ama dediğim gibi topyekün bir organize ile hareket etmek gerekir.

+ projeyi destekliyorum bütçem dahilinde katkı vermeye hazırım.
.
.
.
.
.
Bende o şekilde olmasını istiyorum, Coskun da öyle demişti zaten, r10 olarak biz yapabiliriz bu projeyi demişti. Ben şuan zaten lösev ve mehmetçik vakfına kendi satış konularımda indirim yaparak o kurumlara yardım edilmesini sağlıyorum, aynısın tema vakfı içinde yapabilirim ama amacı HATIRA ORMANI kurulmasını sağlamak.

otuziki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben orman genel müdürlüğü ile de görüşebilirim.
Kendimize özel bir alan için diyorsan o iş olmaz hocam,o alandaki fidanların bakımları yapılmazsa ağaçlar bu sıcakta ölür gider, tema vakfı bu bakımı üstleniyor diye oraya bağış yapsak daha iyi olur düşüncesindeyim.