dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir yer belirlense ve oraya isteyenler ağaç dikse daha çok katılım gelir. 10 TL yollamak sıkıntı değil ama insanlar 25 tl verip ağacı dikmeyi tercih edebilirler. Böyle bir proje için çocuklarımı geçtim torunlarım bile sana duacı olacaktır.
Öyle olması için Cimer ile görüşülüp bir devlet arazisi bulunabilir ama bu süreç daha uzun sürecektir, tema vakfına söylesek bize böyle bir yer verin biz dikelim desek, 10.000 adetlik yeri nasıl dolduracağız Asıl olay bu fidanlar dikildikten sonra başlıyor, onların bakımı, sulaması vs. bunları da vakıf üstlenecek diye biliyorum, biz eksek, ekip gideriz, çoğu kişi unutur gider, dikilen fidanlar kurur kalır bişey yaramaz, benim amacım sağlam bir orman yapmak, ilerde yeni R10 üyeleri o ormana gidip ağaçlarının gölgesinde dinlenirken Allah razı olsun derlerse o bize yeter.
eeozkok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayni sekilde bende katiliorum. Ayrica ulasim problemi olacaksa da orada olan, yada agac dikmek icin orada bulunacak olan kisilere de ben gidemeyecek olmam durumunda , agac bedelini gonderirim ki sertifikaya gerek te yok bu hayir isidir ulke gelecegi icin bir adimdir. malesef ulkedeki bir cok vakfa guvenmiyorum, guvenmedigim gibi de tema vakfini terbiyesizce biluyorum. Boyle bir talep icin sart kosmalari yanlis bagis gelecekse al agacini dik elindeki alana. Onden pesin 100 k bedel isteyip insanlari durdutmak biraz sacma geldi
Vakıf kurum orman yapacaksan o kurumdan bize 100k ödeme gelmeli diyor, bağış toplanması şeklinde bu işlem olmaz dediler.