2018 Şubat ayında JBL E45BT almıştım. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyordu 370TL'ye falan satın almıştım sanırım. Geldi kullanmaya başladım günde yarım saat anca kullanıyordum hevesle almıştım yani. 1 hafta sonra bi baktım kulaklığın bi yanında çatlak oluşmuş ufacık hiç zorlama yapmadığım halde. Neyse dedim büyürse garantiye yollarım. O çatlak sürekli büyüdü büyüdü durdu. 2 ay sonra bluetooth kopmaları başladı anlam veremedim. Fazla kullanmıyordum zaten koydum kenara lazım oldukça kullanıyordum. Kulaküstü kulaklık kullanmak biraz zor gelmişti bir de her an kafana tak çıkar tak çıkar yoruyordu. Neyse aradan tam 1 sene geçti toplasanız 3 kere şarj etmemişimdir kulaklığı o kadar az kullandım ve başıma bunlar geldi. 1 senenin sonunda kulaklık derisi deforme olmaya ve kulağımı maviye boyamaya başlamıştı bildiğiniz deri hem eriyor hem de kulağım mavi oluyordu. Yolladım garanti'ye 1 hafta sonra iade hakkı kazandım ve parasını aldım yine şubat ayı falandı sanırım bu sene. Bi daha JBL mi? Almam, kulaküstü kulaklık mı? Yine almam. Gereksiz ihtiyaç. Dışardayken kulağına takıp yürüyemiyosun millet bakıyor utanıyosun falan hahah.

Geçen hafta r10'da sıcak fırsatlarda gördüm Hepsiburada'da 170TL'ye Redmi Airdots satılıyordu. Satın aldım cuma günü ürün geldi, 2 gündür sürekli kullanıyorum çok hoşuma gitti valla hem ucuz hem minicik hem istediğimi takabiliyorum hem terletmiyor hem kulaktan düşmüyor. Kulaküstü kulaklık merakımı da giderdiğim için zamanında bundan sonra anca alsam alsam bunun gibilerden alırım.