Merhaba arkadaşlar ben Videodaki kızın babasıyım ve yapılan yorumlara baktığımda kişilerin profiline girdim incelediğimde ise forumda kimi bir şeyler öğrenmeye çalışıyor kimi ticaret yapıyor.
Sonuç olarak sizler daha yolun başındasınız olgun düşünen ve hayata kısıtlı baktığınızı açık ve net bir şekilde ifade etmişsiniz.
Ama ağır eleştirilerinize tamamen karşı çıkacağımı da bilesiniz.
Ya sizin işiniz gücünüz yok mu yazıklar olsun forumda konu açılmış insan gibi düşünce belirtmek yerine ağır eleştiri yapmadan duramaz mısınız.
Ben kızıma gerekli eğitimi, terbiyeyi, dersi, büyünü küçüğünü saymasını ve en önemlisi dürüst olmasını öğretiyorum.
Sonuç olarak bu videoları kendi geleceği ve eğitimleri için hazırlıyor ve bu işlerle uğraşıyoruz.
Şöyle bir düşünün bakalım video çekerek hem çocuğumuza fazladan zaman ayırdığımızı ve birlikte çektiğimiz ailece arkadaşlarıyla komik ve eğlenceli vakitler geçirmesini sağladığımızı gözünüzden kaçırıyor olmayasınız.
O videolar çekilirken çocuğumun eğlencesini ve komik anıları videoları düzenlerken ve bizlerin ne kadar çok eğlendiğini bilemezsiniz.
Her şey den önemlisi bizim eğlenebilmemiz ve çocuğumun ailesi ve arkadaşlarıyla mutlu olmasıdır.
Her birey kendi aile yapısından sorumludur. Sizlerde kendi çocuğunuza örnek olun.
Kimin ne olduğu değil nerede olacağı önemlidir.
Sağlıcakla kalın.