her okuyan neden bu şekilde devletine düşman oluyor,
ülkeyi terk edin sözü kadar vatana ihanet teşkil eden bi söz daha varmı bilmiyorum
ülke bizim nereye gidelim ?
senin iş rahat free başında sorumlu yok sahada geziyorsun hem rahat hem de kazanç iyi tabikide talep fazla olcak,

mertçe eleştiri yapalım kabul ederim, benim akrabam, istanbuldaki textil atölyesini güney doğuya taşıdı sebebi ise eleman bulamadığından ve bine yakın kişiye ekmek veriyor, ama mesai saatleri full makina başındasın yani deli kanlı gibi kabul edelim gençler rahat iş istiyor, bunun gibi binlerce örnek var, memurlukta ve kamu işlerinde bilemillet rahat olanı ve tatili bol olanı seçiyor, kimse faydalı olabilirmiyim diye düşünmüyor, en basiti öğretmenlerimiz bile maaşı iyi rahat iş dye tercih ediyorlar, ben bu vatana bu millete faydalı bireyler yetiştircem diye bi tanesinde niyet yok,

iş kura bir git bak milyonlarca eleman arayan firmalar fabrikalar var, ama kimse beğenmiyor, asgari ücrete devlet fazla zam yapsa fabrikalar yurt dışına ucuz işçi diye kaçıyor, devlet ne yapsın kardeşim, lüks ve israfa bağımlıyız.

lüks telefon ve telekominikasyon tüketiminde ilk 10dayız
marka giyim tüketiminde ilk 10dayız
fasd fod yemede ilk 5 teyiz
liste uzar gider
bizzat yakın arkadaşımın evine gittim üniversite okuyor ve dolabında 25 adet kotu
33 adet ayakkabısı ve dolabı ağzına kadar dolu, haftada en az 4 gün dışarda yemek yer
ama ona sorsan millet aç ekonomik kriz var

abi bukadar da göz göre göre nankörlük yapılmaz ya

bana şunu de bi nebze kabul ederim

adam asgari ücret alıyor ve bin tl kira veriyor ama ucu ucuna geçiniyor de anlarım

ama millet aç aç susuz denmesi valla kanıma dokunuyor burası afrikamı ya!

zaten sosyal yardımlar yapılıyor gerçekten durumu olmayanlar yeşil kart çıkarıyor devletten durumuna göre fakirlik maaşı erzak yardımı vs alıyor

okadar ekomonik saldırı yapılıyor bir anda ülkeden dolar çıkarılıyor ve sırf türk devleti çöksün diye okadar şirket kaçtı ve dolarla suikast yapılıyor,

bu ülkede 17 yıl önce faiz %66 idi bunu bu devlet %e indirdi
gezi parkı törür olaylarında faiz %13lere çıktı

milyarlarca lira kamu malına zarar verildi
iş yerleri kapalı durumuna düştü

zarar veren kesim kim ? bu devlet battı millet aç diyenler.