TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah razı olsun hocam. teşekkür ederim hocam

çok teşekkür ederim hocam sagolasın

Çok teşekkür ederim, çok teşekkür ederim..

sagoalsın hocam, gelecektin servise tekrar, bekledim gelmedin

çok teşekkür ederim hoca sagolasın.Varolasın

eyvallah çok teşekkür ederim sende sagolasın güzel dileklerin için..

rabbim çokça razı olsun güzel kalbin güzel dileklerin için..

Babam 30 yıldır kamyoncu bizde az çok direksiyona geçtik fakat bıyık bırakınca direksiyonda farklı çıkmış.. ben bile otostopğ çeksem binmem bu suratın arabasına

sagolasın hemşehrim var olsaın

bizde kardeşçe yaşamaya çalıştıgımız bu forumda dostlarımızla kardeşlerimizle hüzün ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz.. ne kadar ticari bir forum olsa kardeşiz hepimiz sagolasın dileklerin için

cümlemizin derdi gitsin neşesi kalsın hepimiz güzellikle içinde dostça muhabbet adına forumdaki bu güzel sinerjimizi kaybetmeden yaşayalım. sagolasın güzel temennilerin için.

Rabbim gani gani razı olsun hocam.güzel temennilerin için sagolasın..dostça muhabbet ile kalın.

sagolaısn hocam çok teşekkür ederim. güzel kalbin güzel temennilerin için..

1 mercedes kamyon + 2011 model 1 taksi + para verdim hocam

Sagolasın en kalbi güzellikler seninle olsun.

cümlemizin rızkı bol ve geniş olsun. güzel temennilerin seninle olsun. yolun açık ve her daim huzurlu olsun

en hayırlısı helal kazanç... rabbim helalime haram karıştırmasın. çokça sağolasın..

aynen bıraktık bakalım

buda daf xf 430 modeli

Tırcı değilim ama alıp işletmesini yapayım. r10 işleri + oto servisim var + oto galericilik yapıyorum + nakliye sektöründeydim kamyonum vs vardı sadece level atladım

Allah razı olsun onur kardeşim. sagolasın..

Piyasaya koşturman veya tırı bir yere baglaman (iş olarak) gerekiyor. yani koşturacaksan da kendin veya baban koşturacak. yoksa para kazanamazsın

Allah razı olsun hocam çokça teşekkür ederim..

bir çok sektörde koşturuyorum. Rabbim en iyisini en güzleini en hayırlısını ve en bereketlisini sana ve forumdaki arkadaşlarıma nasip etsin..
iş hayatım: birine güvendim, battım. hem de ne batma. ekmek alacak durumum yoktu. Fakat rabbim nasip etti önce borçları kapattım sonra küçük bir taksi aldım. borçlana borçlana hem mal sahibi olduk, hem evlendik, hem arabayı sıfırladık, hem oto servisi açtım kardeşlerimle, hem kamyon aldım, onu sattım tır aldım. oto alım satım yapıyorum ayrıyetten.. Yani her yerden saldırıyorum kardeşim gece gündüz..
Yani, yaşlanınca rahat etmek için bu yaşlarda yırtınıyoruz işte

asıl para 9. aydan sonra. 3 milyoncuk kadar bekliyoruz pusudayız bunlar sadece kendi çırpınışlarımız...

rabbim gönlündeki hayırlısı ise, onu sana en güzel şekilde nasip etsin...

bizim sevincimizle mutlu olan bu güzel dostlara kurban olayım hocam. sevincimiz sevincinse, ne mutlu böyle güzel böyle mert böyle güzel kalpoli dostlara

hayat hikayemi dinlesen, bırak kotivasyonu bir filo kuracak motivasyona sahip olurdun. bu akdar net

İnşallah hocam sagolasın, teşekkür ederim. en kalbi güzellikler seninle olsun..

babam kullanmasını bilmiyor, kamyondan tıra geçiş yapınca, tırın onca işlevsel mekanizmasını ve dorse kullanımını daha yeni yeni adapte oluyor. bir iki ay öğrenene kadar babam şoförle gezecek. Yoksa 30 yıldır babam sektörde kamöyoncu, ufak bir açıkta bu kamyon tır işi sıfırlar bizi

Allah razı olsun kardeşim. çokça sagolasın. güzel kalbinin hütmetine bize kaza filan gelmez inşallah
Bir gün inşallah beraber çalışırız tahsin abi.Bana yakınsın bildiğim kadarı ile (k.çekmece).Bir gün çayınızı içmeye geleceğim.Teknisyen olarak çalışıyorum(mekanik) çırpınıyorum bende zaman buldukça ek iş yapmaya çalışıyorum.Özel sektör o kadar daraldı ki şirketler bir bir ya el değiştiriyor yada kapanıyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi