RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşın genç istersen senin için birşey toplayıp seni bi kursa gönderebiliriz ister misin?

Kurs dediğim senin için yararlı olacak kurslar (PHP, CSS, Android, SEO, Web Tasarım v.s.)
Metlex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözün dışarıda olsun, ne kadar yorulsan veya bıksanda seni hırslandıracak bir şey bul hayata karşı yaşamaya ve mücadele etmeye karşı.
WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsi geçiyor yaşın büyüdükçe dertlerinde büyüyor arkana baktığında bugün anlattıklarına dert değilmiş diyorsun. Geleceği düşün al eline bir sıkma kehribar çekmeye başla rahatlarsın.

Ben mesela bugün forumda senin eksikliliğini ciddi ciddi hissettim.
rootxaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her zaman zorluklar ile baş başa olacaksın, burada dertleşebileceğin çok fazla insan var forumu bırakman seni daha da yalnız kılar diye düşünüyorum.
T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla kardesim babadan miras varmı yok
Okul okudunmu hayır terk elinde sadece çalışmak var ve onuda su dönemde bırakırsan suanki halini mumla ararsın
Bazen psikoloji seni herşeyden biktirir ama bizim gibi gariolerin claismaktan başka şansı yok yinede sen bilirisn
fatihaslan1987 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim yaşın çok genç ve bir şeylerin kararını vermelisin ama böyle yaparak da kendini üzersin. Bir hedef belirle ve o hedefin de devam et. İstanbul da isen bir çay içelim görüşelim anlat derdini rahatla, tiyatro sezonu başladığında ben seni bir kaç tiyatro oyununa gönderirim kafan biraz dağılır.
Selam para ihtiyacın yok aile sorunum var çok yoruyor beni kısıtlama. Çok 14-15 saat çalışmam istediği yerden çıkmamı istiyorlar 1400TL çalışıyorum hemde yoruyor beni