Ben kimseye direk ŞEREFSİZ kelimesi etmedim bir sebebi vardı ettim bunun cezası 1 günlük ise çektim ama bana göre bunun cezası olmaması gerek neden derseniz ortağımın dediği gibi kendisi ticaret olarak iş yapıyor ben emek peşindeyim. Siz kolay mı sanıyorsunuz kaç aylık emek bir forum da yasaklanmadan dolayı silinsin kolay mı böyle bir şey ? Ben şikayet konusu açtım siz daha önce kullandığınız alan adının kapanması sonucu tekrar üyelik açıp devam ediyorsunuz bu doğru mu ? Forum kurallarına göre siz de yasaklandınız sonra ne oldu gittiniz sırf burada yasaklandığınız için reselleri kapattınız. Ben keyfime göre tatile çıkmadım ama siz keyfinize göre sitelere giriş vermediniz ! ben bir bakıyorum geçe giriş olmamış bir bakıyorum gündüz girilmiyor bunların destek talepleri mevcut. İsterseniz ortağım buraya atsın veya siz atın. Biz dilenmiyoruz hak arıyoruz ama siz bu kafa ile nasıl bu işi yapıyorsunuz Allah kolaylık versin sizinle çalışanlara. Önceden duyuru yapılır bakım olacaksa veya sunucuya bir şey yapılacaksa bunun büyücü olmanıza gerek yok sonuçta siz yapıyorsunuz bunları heee saldırı gelir o ayrı o zaman kompe sizin sunucu da kapanması gerek. Ama bakıyorsun benim veya bizim sitelere girilmiyor ama sizin ana siteye giriliyor bu nasıl oluyor ? Altında kaplama mı sunucunuz ? Dışarlardan gelen saldırılara kalkan görevi ne görüyor da bizim sitelere girilmiyor da sizin sitelere giriliyor. Karşınız da çocuk yok daha önce de dediğim gibi aklınıza başınıza alın kimseyi salak sanmayın. Herkes burada okuma yazmayı biliyor ve iş yapan var emek veren var.
Alan Adı demişim kullanıcı adı olacaktı o.
Ve ben önceki şikayet konumda belirttim ama hala cevap alamadım
@NexSunucum; kapanmasına rağmen neden
@NexSOFT; kullanıcı adına izin çıkıyor bu kişilerin ikisi de aynı nasıl oluyor bu ?
Ve ben tatilde olduğum için sizden izin istedim siz de verdiniz ama 13 temmuz dönüp 14 temmuz da hosting alacağımı belirtmeme rağmen ben yine de geldiğim gibi hosting aldım akşam üstü giriş yaptım sonra hosting aldığım firmaya mesaj attım yedekler alınsın diye alınmadı ertesi sabah baktım giriliyor yine mesaj attım hosting firması sıraya aldık ilgileneceğiz dediler akşam üstü tam yedekler alınırken yine kapandı veya kapatıldı bilemem sonuçta siz beni keyfi olarak tatil de olduğumu belirtiyorsunuz ya belki keyfi olarak kapanmış olabilir değil mi ? !
Mesajları okudukça yazmak istiyorum. Bana gerekli evrak gelirse Adliyeden seve seve kabul edip hakkımı arayacağımı belirtmek isterim ve o yüzden ben size açmadım çünkü siz belirttiniz avukatımız size gerekli işlemleri başlatacak diye ve bende sizden gelecek belgeler ile geri dönüşünü yapacağım. Hepsi saklı duruyor bakalım kim haklı kim haksız. Ama lütfen açın davayı bekliyorum.
Çok şükür hala bize gelen bir şey yok ama dediğim gibi gelirse başımızın üstünde.