Valla Ekonomi, Ticaret, Eğitim, Dil gibi konularda haklısın. Ama biz yurt dışındakilerinde ihtiyacı olan Bir gram Huzur oda Türkiye dışında hiç bir ülkede yok.
Kac ulke gordunuz bugune kadar, kacinda 2 haftadan fazla ayni yerinde kaldiniz? Kacinda yerel insanlar gibi yasadiniz da Turkiye'deki "huzuru" bulamadiniz acaba?
En huzursuz ulkelerin basina gelir Turkiye. Ortadogu cukurun azicik ustunde iste... Siyasetten, bombalardan, kavgalardan, haksizliklardan baska bir muhabet yoktu gitmeden once (hala da oyledir sanirim).
Insanlarin artik cikarlarina baktigini, sirtindan fazlasiyla is cevirdigini, dedikodu vs hepsini biliyoruz Turkiyede.
Turkiyede senelerdir bulamadigim huzuru ingilterede buldum. Herkes kendi isine bakiyor. Canin mi sIkIldI, sosyallesmek mi istiyorsun. Cik bir parka, pub'a, sokaga, gordugun insanlarla muhabet et, eglen, aksam evine don. Bitti gitti... Kimse seni yadirgamiyor, kimse seni parka otururken bu niye bana konustu, bu niye bana gulumsedi demez. Bunlar en basit ornekler.