NexSOFT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ;

Üslubumuz gayet yerinde kimseye hakaret etmiyoruz ve küfür etmiyoruz kendimizi açıklıyoruz.Müşterimizin atacağı destek talebi konuşmalarının açıklamasını yapıp konuyu sonlandıracağım.Radore veri merkezine geçiş süremiz vardı sonrasında geçiş yaptıktan sonra Radore verimerkezi çok büyük saldırılar almaya başladı bunu tüm r10 bilir büyük firmalar çalışmayı bıraktı müşterimize bunu beyan ettik bizimle çalışmayacağını belirtmişti 6 ay kullanmasına rağmen tüm ücreti İADE etmiştik.Tekrar BursaDgn firmasına geçiş yaptıktan sonra müşterimiz bize yazıp BursaDgn ile çalışıyorsanız tekrar devam edelim dedi ve bu şekilde müşterimiz ile tekrar devam etmeye başladık.

Ek olarak Fatih denilen şahsı tanımıyorum sisteminizde bahsi geçen hesaba kayıtlı bir işlemi yok olamazda zaten. Yasal hakkı olmayan birisi bizim firmamız hakkında yorum yapamaz. Şuan Bodrum’da tatilimi bırakıp burada saçma bir şekilde size cevap yazıyorum.Konunun uzatılmasını gerektirecek bir şey yok aynı kanıtlar bizdede var.

Softcloud lisansı demişsiniz bu arada böyle bir lisans varda bizim mi haberimiz yok ?

Uzatılacak bir şey yok biz açıklamamızı yaptık gerisi değerli moderatör arkadaşlarımızın kararına kalmıştır.

Kolay gelsin
İyi günler
Benim derdim para olsaydı, hizmet olmasaydı 6 ay kullandığım hizmette tam para aldığımda gider farklı firmadan devam ederdim.
Ben BursaDGN geçtiğinizi duyunca parayı ödeyip kaldığım yerden devam ettim.

Evet Fatih benimle aynı reselleri kullanıyordu. Alırken ortak almıştık reselleri.
Konuyu uzatmıyorum. Haksızlığa uğramış gibi davranışlar sergiliyorsunuz, kesintilerin 1 saat olduğu gibi bir yalan attığınız için cevap verdim.

En az 30 defa kesinti.
Bu kesintilerle ilgili 10-20 adet ticket var. Sizin sitenizde duruyor ticketlar.
Hayal ürünü değil.

İyi tatiller.