Tek çaresi vpn le falan yurt dışı olarak gösterip alt yazılı erişmek içeriğe sanırım. Bu arada baya bir doldum şu Netflix konuların da salak saçma konuşan insanlara o yüzden biraz konu dışına çıkacağım kusura bakma.
Ben de şu para vererek izlediğim platforma rütüğün karışmasın dan mutlu olanları anlamıyorum.
Para veriyorum aga
küfür sevene de içerik yapıyorlar. Bu arada en çok küfür bizim yerli içerikler de oluyor. Yerli 100 film/dizi den en az 80 i bol küfürlüdür adamların 1000 içerik den en fazla 20 tanesi bol küfürlü
eşcinsele de içerik yapıyorlar
şiddet sevene de içerik yapıyorlar.
Aksiyon sevene de içerik yapıyorlar.
Aile için de içerik yapıyorlar.
Hatta Annenin Babanın izleye bileceği içerik de yapıyorlar.
Adamlar yapıyorlar işte.
Parasını ver istediğin içeriği izle diyor adamlar. Rahatsız oluyor isen gelme Git sansürlü tv izle git amcasının eşi ile ilişkiye giren yeğenin dizisini izle git bir birlerini aldatanların dizisini izle git aga yeterki bu platformlara gelme git tv de ne izler isen izle bukadar basit. Sanki zorla sana para verdiriyorlar burada içerik izleyeceksin diyorlar.
Ben tv kanalların dan program - dizi vs izlemeyen birisiyim çünkü bana hitap eden bir içerik olmuyor çok Nadiren oluyor oda kısa sürüyor dizi vs bana hitap eden birşey yok ise kanallar da tabiki parası ile diğer yayınları destekleyeceğiz. O kadar insan da keyfinden Netflix gibi platformlara para bayılmıyor izleye bilecekleri içeriği o tür yerler yapıyor ki izliyor adamlar para veriyorlar. Ne dolmuşum aga ya hala söyleniyorum.
Bu arada cidden rütük severler gidin Netflix gibi platform lar dan açtın tv nizi bakın kanallara orada kalın bizlerden uzak durunuz