Site sahibini bulurlarsa off shore, yabancı server vs. vs. hiç biri para etmez hocam, çok ağır cezası var ama genelde önce bildir - kaldır yapıyorlar, o yüzden çoğu davadan yırtıyor. Dizi sitem varken, örneğin Kanal D'de yayınlanan bütün dizileri ekliyordum fakat avukat sadece 1 tanesi için yazıyordu, artık bir süre sonra avukatla samimi olduk resmen

hepsini neden kaldırtmıyorsunuz dediğimde dizilerin tek tek değerlendirildiğini söylemitşi .Herhalde hepsi için ayrı ayrı para alıyorlar.
Özetle bildirileni kaldırdıkları için ceza almıyorlar. Game of thrones i kaç büyük dizi veya film sitesi yayınladı?
Şimdi bu noktada kafam karışıyor. Uyar-kaldır sistemi, davalardan yırtmak için yeterli oluyor mu?
Yani bir hukuk forumunda okuduğuma göre (5 yıl önce falan yazılmış tabii, değişmiş olabilir sistem) uyar-kaldır sistemi sadece yayını durdurmak amaçlı yapılıyormuş, bu sizi yaptırımlardan korumaz, o sıra yayını durdurmuş olursunuz sadece demiş birileri.
Şu an gerçek anlamda takip ettiğim ve aktif olarak kullandığım bir film sitesi AlexaTR'de 140. sırada falan. Yuh diyor insan. Şaşırıyorum yani, site baya başarılı, netflix'im var ama film eğer orada varsa oradan izliyorum, öyle bir görüntü kalitesi, sıfır donma.