CeoAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam burada çok yanlış yönlendirmeler var kimse kızmasın ama freedos önerenler olmuş yani windows u ayrı alman gerekecek home 10'un fiyatından dahi haberleri var mı bazı arkadaşların,
günümüzde bence bir webmaster için minimum olması gereken özellikler;
i5 8. nesil
ssd
mx110 ekran kartı
freedos'dan uzak dur
8gb ram
bize yeter özellikler diyebiliyorum 20 sekmede falan kasma yaşamıyorum aldığım ürün bu https://www.teknosa.com/lenovo-ideap...E&gclsrc=aw.ds

mediamarkt'a da git şuan 4.200 küsür, ben teknosa'dan pazarlıkla 3.800'e aldım ertesi gün mediamarkt'da 3600 küsüre düşmüştü git ikisinide gez satış görevlisi yanına gelince diğer firmadaki fiyatıda söyle indirim iste pazarlık yap çekinme

başka cihaz önerebilirler çok fazla takılma bana ssd olmayan bir cihaz önerdi biri uhd olduğu için bunu tercih ettiğimi söyledim ben lenovo çalışanıyım uhd oldugunu ilk kez senden duyuyorum dedi özelliklerini inceledi konuyu değiştirdi fazla anlamıyorlar yani yardımcı olmalarını istediğin konu sadece indirim olsun pc bozulduğu için sinirimden sadece 2saat nette 2 saatte mağazalarda inceleme yapıp bunu aldım ve hiç anlamıyordum senin gibi ama memnunum.

şarj süresi biraz düşük geldi en iyi performansta min 15 sekme açıyorum belki ondandır ilk kez laptop kullanıyorum belkide ondan bilmiyorum ama bu fiyata daha iyisini bulamazdım bazen aynı fiyatlarda daha iyi özellikler görüyorum 4gb ekran kartı gibi sürekli kampanya oluyor yani oyun oynarım diyorsan ya pusuda bekleyeceksin yada bu cihazı öneririm sana şimdi olsa yine direk gidip alırım
nasıl yanı hocam sız 3800 e aldınız şimdi nasıl 4400 e cıktı bır haftada. Söyleyın bana da alalım aynı fıyata olmaz mı