Biliyorum, bu konu çok fazla soruluyor, çok fazla konuşuluyor ancak ortada bir tatmin edici cevap göremedim.
Film sitesi kurmayı hep istemişimdir. Şöyle kaliteli, tadından yenmeyen bir film sitesi sahibi olmak hep istediğim bir şeydi.
Ama bir türlü cesaret edemediğim bir şey çünkü başlangıçta birazda olsa sermaye gerektiriyor, niye, off-shore sunucu alacaksın,
her şeyi kitabına göre yapacaksın, kaliteli olacak, ondan dolayı filmleri kendin upload etmen gerek, bunun içinde başka bir
upload sunucusu lazım ya da onu da aynı sunucudan yapacaksın falan filan. Sonuç olarak uğraş gerektiriyor, uğraş problem
değil. Emeklerin heba olabilme ihtimali çok yüksek, bu da heves kırıyor.

Ahlak çerçevesi içinde sormuyorum, bu korsan DVD olayıyla aynı şey. Bu kısmı hepimiz kabul ediyoruz.
İyi de bu kadar problem, sorun varken, bu film-dizi siteleri halen nasıl yaşıyorlar. Bi' off-shore sunucu her şeyi çözüyor mu yani.
Ondan sonrasında teliflere falan gözü kulağı kapatıyorlar mı? Bu kadar basit olamaz. Bu siteler nasıl yaşıyorlar, nasıl google'de halen
sayfalarca kapışma halindeler?

Önceki konularda cevapların hep kırpıldığını düşünüyorum. Zaman ayırıp cevap verenlere de teşekkür ediyorum.