Merhaba arkadaşlar, ACF eklentisi ile bir özel alan oluşturdum.
Özel alanlarımız checkbox stilinde. Örnek vermem gerekirse PLATFORM isimli alanda seçtiğim değerleri yazı sayfamda getirip gösteriyor:
Seçimlerime göre aldığım çıktıda şu şekilde:

İstediğim şu ki: Seçtiğim değere göre ayrı bir span değeri altında getirsin bunu.
Yani seçimim windows ise <span class="stil1">windows</span> unix ise <span class="stil2">unix</span> gibi.
Bir nevi her seçimde farklı bir stil olarak gelecek, bunu yapmak istiyorum.

Kodumuz gereği yukarıda ilk anlattığım basit işlemi

<?php the_field('lisans_durumu_sec'); ?>
Kodu sayesinde sağlıyorum. Fakat işin içine farklı değerlere göre farklı atamalar girince elbetteki bu kod beni kurtarmıyor.
Her bir seçim değeri için mesela Windows için windows isimli atamaları eklenti üzerinden sağladım.

Şimdi iş sadece bunları php kodunda nasıl ifade edebileceğime geldi.
Aslında ACF'nin oldukça kapsamlı bir yardım belgeleri serisi var. (Bknz) Bu bahsettiğim olayın tam olarak karşılığı olan bir ifade mevcut ise o şekilde araştırıp yine sonuca ulaşabilirim.
Hiç değilse doğru sonuca ulaşmam için gerekli araştırma kavramını söyleyebilirseniz gerisini çözebileceğimi düşünüyorum.

Bunu istememdeki amacı da anlatayım eğer yapabiliyor olursam elimdeki çıktılar şu şekilde olacak:

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

EDİT:

Aşağıdaki kod ile sorunu çözdüm:

<?php

// vars    
$colors = get_field('platform_secimi');

// check
if( $colors && in_array('windows', $colors) ):
echo '<span class="item"><i class="fab fas-1p5x fa-windows m-right-5 va-mid"></i> Windows</span>'
?>
<?php endif; ?>
<?php

// vars    
$colors = get_field('platform_secimi');

// check
if( $colors && in_array('macos', $colors) ):
echo '<span class="item"><i class="fab fas-1p5x fa-apple m-right-5 va-mid"></i> macOS</span>'
?>
<?php endif; ?>