herkese merhaba arkadaşlar
1800 tl paranız olsa ne işine girerdiniz, aylık kazancını ne olurdu, bu parayı nasıl katlardınız
denenmiş para kazandıran taktikler olursa benim daha yararıma olur diye düşünüyorum
herkes herkesle bildiğini paylaşmaya bilir, yada aranızda kimse paylaşmaz diyen insanlar olabilir, bu laflara gerek yok bildiğini paylaşacak insanlar halen var paylaşan yazar paylaşmayan susar gider, lütfen boş laf yapacak arkadaşlar, laflarını kendilerine saklasınlar, insan okurken bile canı sıkılıyor bu lafları sen yazarken nasıl sıkılmıyorsun
arkadaşlar boş laf yapacaklar yazmasın dedik ama malesef görüyorumki herhalde meblayı küçük görüp,o kadar büyük paramız olunca düşünürüz,oyok büyük paraları riske atmamak lazım, içe katlardım, dışa katlardım 2 ye katlardım gibi laflar söyleyerek espiri yaptıklarını zannedenler var bir insanın parası az olabilir varsa bir fikrin söylersin yoksa dalga geçmenin bir anlamı yok, bu tarz yorumları cok görüyorum forum yardımlaşma amacını geçti insanlarla dalga gecme amacına doğru gidiyor bunun önüne geçilmesi lazım, bu insanlara üzülüyorum gerçekten bişey diyipte kalplerinide kırmak istemiyorum açıkcası ne desem bilemedim ALLAH iyiliklerini versin diyelim, gecelim bize iyilik yakışır sevgi ile
herkese iyi günler