Merhabalar ;
Açıklamamızı zaten yaptık yukarıdaki mesajlarımıza bakabilirsiniz. Coşkun beyle bu konuyu birebir görüştük zaten. Müşterimiz hosting tarafında kesinti yaşamış 11 ay hizmet kullanmış. Hizmetinin neredeyse süre sonuna gelmesine rağmen bize ulaşın çözüm odaklı davranalım mağdur etmeyelim dedik lakin müşterimiz bize küfür edip hakaret etmekten vazgeçmedi ve bunun üzerine 1 gün uzaklaştırma almış R10
platformunda. Konuya dahil olan ve Hosting sektörüyle ilgilenenler sunucuların kul yapısı olduğunu. Herhangi bir hatada , saldırıda , Network problemlerinde veya donanımsal arızalarda hemen müdahale ediyoruz lakin bunun ne zaman olacağını yada sorunun ne olacağını müneccim değiliz ki ona göre davranalım. Müşterimize gerekli çözüm yollarını sunduk ama kendisi hala 1 saatlik kesinti için suç duyurusunda bulunacağını vb. İfadeleri kullandığı için herhangi bir işlem yapılmadı. Bize küfür ve hakaret edilmesine rağmen biz yedek alınması için hizmet sözleşmemizde belirtilen minimum 3 maksimum 1 hafta süreyi verdik müşterimiz tatilde keyif çatarken bize hakaretler ediyormuş ve tatilde yedek alamayacağını belirtti süre bitiminde bizde bayi hesabını kapattık.Müşterimizin herhangi bir mağduriyeti yoktur.R10 platformunu bu şekilde meşgul edenler insanlarda var gerçekten işsiz gibi aynı konuyu farklı bir üyelikten daha açtılar.Gerçekten bu cahilliği yaşlarına veriyorum. Coşkun beyede gerekli bilgiler aktarıldı. Bize küfür hakaret edilecek ve bu R10 da olacak sonrasında yedek isteyecek müşterimiz bayi hesabını açacağız ama tatilde olduğu için almayacak kimse yanlış anlamasın biz elimizden geldiğinden fazla çözüm odaklı davrandık bize hakaret edilmesine rağmen sesimizi çıkarmadık bir şey söylemeden avukat arkadaşıma verdim suç duyurusunda bulunuldu.Konunun silinmesini rica ediyoruz.
İyi günler dilerim
Erdem Çelik
Sevgili Erdem Çelik,
Bu süreçte tarafına hakarette bulunan kişi ortağım resellerime ortak olan
@fatihaslan1987; tarafından gerçekleşti.
Ben zaten bu süreçle ilgili olarak kendisi adına özür diledim.
Konudaki şikayetim bu sizinle gerçekleştirmiş olduğum çalışma süreci boyunca çok kötü bir hosting hizmeti aldım. Bunu size bu süreç zarfında göndermiş olduğum ticketlarla tarafınızla gerçekleştirmiş olduğum Whatsapp konuşmalarıyla çok kolay kanıtlayabilirim. Konunuz silinmesi için herhangi gerekli bir işlem yok. Şayet çok kötü bir hizmet kaliteniz olduğunu düşünüyorum bunu da forum içerisinde " Hosting Şikayet " kategorisinde dile getiriyorum.
Konunun amacı Nexsoft firmasından aldığım reseller hizmetinin kötü olduğunu, asla bir daha çalışmayacağımı ve alacak olan insanların bir yerlerde sizden memnuniyetsiz insanların olduğunu bilmesini sağlamaktır. Eğer dilerlerse forum yöneticilerine 1 sene içerisinde ki ticketlarımızı, sorunlara ne kadar sürede çözüm sağladığınızı, ne sıklıkla problem yaşattığınızı kanıtlayabilirim. İşin hakaret kısmıyla ilgili
@fatihaslan1987; resellerin silinmesiyle ilgili olarak sanırım size " Şerefsiz " tarzı bir ithamda bulunmuş. Bunu desteklemediğimi, bu durumu öğrendikten sonra yönetim paneli bilgilerini değiştirerek kendisiyle aranızda olan iletişim sonlandırılmasını sağladım.
Sizin gibi bir firma ile çalıştığım için ve sizin gibi bir insan ile muhattap dahi olduğum için çok üzgünüm. Ne yazık ki iş ahlakı olarak çalışma gerçekleştirebileceğim bir seviyede olduğunuzu düşünmüyor, bunu yukarıdaki mesajlarda üslubunuzla da belli etmiş olduğunuz. Ne yazık ki Nexsoft ile 9-10 aylık bir çalışma gerçekleştirdim. Bu süre zarfında ondan fazla size kapanmaları, sunucu problemleri yaşandı. Üzülerek kötü bir hizmet aldığımı tekrar beyan ediyor çalışılabilecek bir firma olarak görmediğimi dile getirmek istiyorum.
Cahilliklerine, yaşlarına veriyorum dediğin kişiler biri sizinle diğeri sizden en az 10 yaş büyük insanlar.
Tanımadığınız, bilmediğiniz insanlar hakkında cahil demenizi de sizin acizliğinize veriyorum. Ben sizi ve firmanızı tanıyorum, 1 yıl boyunca çalışma sağladığım için rahatça yorum yapabiliyorum.
Bir daha çalışmayacağım, çalışılabilecek bir firma olduğunuzu düşünmüyorum. Bu yorumu gönül rahatlığıyla yapabiliyorum.
@Hagiwhat; hocam.
Eğer isterseniz 1 yıllık firmada açtığım ticketlar ve Whatsapp konuşmalarını paylaşabilirim.
Bahsedilen 1 saatlik kesintiler ne kadar sürüyormuş görebilirsiniz. En az 30 defa yaşanan kesintilerin 2-3 tanesi 1-2 saattir.
Cpanel lisans sorunları, Softcloud sorunları, sitenin yavaşlamaları... neler var neler.
Ben memnuniyetsizliğimi dile getirdiğim bu konunun kaldırılmamasını talep ediyorum.
İyi çalışmalar.
Anlaşılabilmesi adına tarafınızdan aldığımız Reseller iki kişi ortak olarak aldığımız bir reseller. (
@fatihaslan1987; )
Yani konuyu iki farklı kullanıcı olarak açmıyoruz. Bende, reseller ortağımda çalışma sürecinden memnun kalmadığımız için konu açtık.
Herkes kendi konusundan ve mesajlarından sorumludur.