UKHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Sitenizde kayıt işlemini tamamlamak için email gelmiyor bilginize.

Aynı zamanda program hata veriyor.
http://prntscr.com/onnknp

Size önerim böle bir program ücretli yada ücretsiz sunuyorsanız daha güçlü ve donanımlı sunucularda hizmet vermenizi tavsiye ederim. Arka planda 10 tane kadar pencere açılması da oldukça rahatsız edici bir durum, bunları düzeltirseniz sizin ve firmanız için daha iyi olacaktır.
bizden kaynaklanan bir durum değil sunucumuz 10gb Ram cpu6 sistem sıkıntı yok saldırı harcınde 10 tane acilmaz kredi paneli,google,yandex,bing,referans,Youtube acilan bu duru 1gb 1cpu calışan bir sistem. email aktivasyon yoktur uye olup giriş yapılıyor. destek bolumumuz vrdır sabah 10:00 gece 24:00 aktif dir

garajdakiwoswos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi sistem pahalı. Ben kendi fikrimi yazdım. Bana göre pahalı. Mesela 4000 saati tamamlamak için kaç tl tutarında bir miktar harcamak gerekli yazar mısınız?

İkincisi sistemde sınırlı sayıda kişi olduğundan dolay her zaman aynı kişiler izlenim sağlıyor bunu risk olarak görüyorum. Ciddi bir risk hem de. Hatta facebook grubunuzda (ya da başka Bir Youtube facebook grubu da olabilir) bununla ilgili sorun yaşadığını yazan olmuştu. Kanalına uyarı gelmişti.

Bir üçüncüsü iletişim problemi var. Karşıda sağlıklı bir muhatap bulamadım. Bankaların müşteri hizmetlerinden daha zor sistem müşteri temsilcisine ulaşmak. Çünkü kaydoldum, kredi alacaktım fakat aklımdaki soruları soracak birini aradım bulamadım. Daha sonra bir arkadaş ile konuştuk o cevaplamıştı ama yine de sağlıklı bir iletişim sağladık diyemeyiz.

Bu sistemi kullanan on binlerce anlık kullanıcı olmadıktan sonra spam riskinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
bugün ki üyemiz