Monster arkadaşımda var, hani oynayamadığınız oyun olursa yalanı olan reklamı var ya ona inanacaksan alma.
AutoCad hata veriyor İnventor hata veriyor. Götürdük bunda sorun var dedik grafik kartta hata var. Fan deli gibi dönüyor bunu değiştirin. Bıraktık 10 gün sonra aradılar format attık sorun yok. iki gün sonra durum aynı oldu. Bu sefer windows lisanslı değil dediler. Lisans aldık, bu sefer autocad lisanslı değil dediler. Demo sürümü kurduk. Bu kez demo sürümü ekran kartı sürümüyle uyumsuz.
Asus serviste 2 yıl çalışmışlığım var bu tür şeyleri çok iyi bildiğime inanırım. En son arkadaşımla ben gittim. Makinayı bankoya koydum. Yenisini istiyoruz dedim. Adam baktı 5 kere servise gelmiş. Kem küm yaptı fakat makina değişti bir üst modelle. Sonra aynı hatayı verdi bu sefer ekran kartı değişti. O seride sorun varmış.
Yani her zaman böyle olmayabilir nasip işi. Ben olsam Monster almam fakat şu bir gerçek ki oyun oynayacaksanız windows şart, windows performansı için de Asus - msi ve Monster önde geliyor. Biraz tuzlu ama Asus game modellerinden bakmanı tavsiye edebilirim (Eski serileri bile fena değil)
Selamlar, asus şuan bedava verseler almam. Servisi berbat, servis diye bir kavram yok. Şikayet de etsen kaale alan yok. Adamlar 3 defa arızalı cihazı sorun yok diye gönderdiler sonrasında mahkemeye verdim ve cihaz kusurlu çıktı. O yüzden asus bedavada verseler almayın aldığım cihazada 5 bin vermiştim. Asus pişmanlıktır.