Muhteşem konu; forumda siyaset yasak diye bu forumu da halletmeliyiz diye yorum atan bir konu sahibi, ülkeyi baştan aşağı değiştirmek istediği için --nasıl yapmayı planlıyorsa, artık soykırım mı yapacak ne yapacak-- "önce çoğunluğun temizlenmesi gerekiyor" diyen forum üyeleri...
Tam bir kir dökme konusu.
Sigaraya zam geldi diye darbe yapacaklar az daha zorlarlarsa.
Şunu anlayın artık, sizin yırtındığınız noktalarda hala hükümet değişmiyorsa, hükümet çoğunluğun zevkine, keyfine, hayatına dokunmuyor demektir. Demekki siz çoğunluğa uymuyorsunuz. İnsanlar hayatından mutluysa 'çoğunluğu temizleyelim, ülkeyi --biz bozulduğunu söylediğimiz için bozulmuştur-- tamir edelim' kafasını artık bırakmalısınız.

Sorununuz varsa, düzgünce çözersiniz. Adam fanatiklik manatiklik yazıyor, bir önceki cümlesi çoğunluğu temizleyelim, iyi hadi temizle bakalım --fanatik olmayan arkadaş--.
Mod arkadaşların hangisi açık hangisi değil bilmiyorum, az önce konu sahibi forumda siyaset yasak diye forumu halletmeliyiz diyordu, yorumunu rapor ettim silindi, silen moderatörden bilgi alınabilir. Ayrıca bu çoğunluk temizleyen arkadaş için de bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi hangi mod online bilmediğim için direk coskunu ekleyip bu postumu rapor edicem. Eminim mod arkadaşlar forum kurallarına göre gereğini yapacaktır.
@Coskun;

şunu da şuraya koyım da siler miler.
Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, ancak hitap ettiği kesim Yeni Türkiye'de azınlıktadır. Önce çoğunluğun temizlenmesi gerekiyor... Osmanlı zamanında günümüze kıyasla bu derece fanatiklik azınlıktaydı, Halk kurtarılmak istiyordu. Fakat günümüz de bu tam tersi...