Birincisi sistem pahalı. Ben kendi fikrimi yazdım. Bana göre pahalı. Mesela 4000 saati tamamlamak için kaç tl tutarında bir miktar harcamak gerekli yazar mısınız?
İkincisi sistemde sınırlı sayıda kişi olduğundan dolay her zaman aynı kişiler izlenim sağlıyor bunu risk olarak görüyorum. Ciddi bir risk hem de. Hatta facebook grubunuzda (ya da başka Bir Youtube facebook grubu da olabilir) bununla ilgili sorun yaşadığını yazan olmuştu. Kanalına uyarı gelmişti.
Bir üçüncüsü iletişim problemi var. Karşıda sağlıklı bir muhatap bulamadım. Bankaların müşteri hizmetlerinden daha zor sistem müşteri temsilcisine ulaşmak. Çünkü kaydoldum, kredi alacaktım fakat aklımdaki soruları soracak birini aradım bulamadım. Daha sonra bir arkadaş ile konuştuk o cevaplamıştı ama yine de sağlıklı bir iletişim sağladık diyemeyiz.
Bu sistemi kullanan on binlerce anlık kullanıcı olmadıktan sonra spam riskinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
Hiç bir ücret odemiyorsunuz PC sistemi kuruyorsunuz kredi kazanıp izlenim sağlıyorsunuz biz kimseden ücret almıyoruz zorla kimseden parada almadık. sistemi bilgisayara kurarsın kredinin kazarsın kazandıkça videonu izledim sağlarsın yaklaşık bunu herkes böyle yapıyor amacınız nedir bilmiyorum ama bizim sistemimiz tamamen ücretsizdir satın al bölümündeki kredi fiyatları hemen olsun diye kişiler içindir fiyatlarımız size pahalı gelmiş olabilir ama Bizim amacımız burada Kredi satmak değildir amacımız burada herkes bilgisayarda Kredi kasarak online çok olmasıdır. Ve bu sayede online sayımız yükselir YouTube'da herkes istediği izlerinin alır Kredi satarak bu işte online çoğalmaz