Bir windows güncellemesi gelir veya bir driver güncellemesi gelir yüklersiniz ve bilgisayarınızın daha iyi olacağını düşünürsünüz değil mi? İşte bende öyle düşündüğümden dolayı gelen bütün güncellemeleri mutlaka yüklerim. Ama son bir ayda gelen güncellemelerden güncellemelerden sonra bilgisayarımda bin bir tane sorun ortaya çıktı. Bunlardan bir kaçı gelen windows güncellemeleri yüklemeye çalıştığımda her zaman hata veriyor adam akıllı güncellemeleri yüklemiyor, Ölçek ve düzen kısmını 100% kullanıp metin boyutunuda 125 e ayarladığımda masaüstündeki simgelerin kapadığı alan orantısız bir şekilde büyüyor, son gelen güncellemelerden sonra touchpad ayarları tamamen ortadan kayboldu touchpati şimdi işlevsiz olarak kullanıyorum. Önceden touchpad in sol üst köşesine çift tıklayınca touchpad i açıp kapatabiliyordum. Bunlar bitmez gibi şimdide kameranın çalışmadığını fark ettim. Son iki günde laptop a 10 dan fazla format atmışımdır. Hiç birinde de sorunlarım düzelmedi. İnsanlar neden mac kullandığını şimdi anlıyorum. Fiyat pahalıda olsa sağlam bir yazılımı var. Neyse hiç oraya girmeyelim. Şimdi benim gibi hp laptop kullanıpta saydığım sorunlar ile karşılaşan var mı?