Ben bu zamlara hiç acımıyorum daha da fazla olmasını istiyorum.
Bi saniye kızmadan önce oku düşün ondan sonra cevap verebilirsin...

Bir örnek ile anlatmak istiyorum kızgınlığımı;

Bir vatandaş düşünelim 2bin tl asgari ücret ile evine bakıyor ve bu insanin sadece 1 çocugu oldugunu varsayalım (ortalama-2-3 olsa da) min. hesaplıcam ev kirası, faturalar, mutfak masrafı bunlari karşılayarak hayatta kalmaya devam edebiliyor belki ucu ucuna geçinebilirken üstüne bir de dünyada cocugum dedigi bakmakla yükümlü geleceginden sorumlu cocugu bulunuyor.
Şimdi herşeyi karşıladıgını düşünüyorum fakat cocugunun okula gittigini yada herhangi bir masrafının oldugunu kıyafet, yiyecek, egitim vs vs ama bunlara sadece şu lanet olası bir bağımlılık yüzünden cocugundan esirgiyor işte bu yüzden nefret ediyorum bu şekilde cocuk dünyaya getiren ve hayatında kim varsa onlara engel olan kişilerden...

Bu siteme kendi ailem ile başladım bende cocukken okula gittigimde cebimde harçlıgım olmadan giderdim ortaokul lise vs. ve bunları unutmadım. Tabi o yaşlarda anlamıyorsun harçlık aslında alabilirsin ama sana bakmak zorunda olan ailen seni düşünmektense sigara denen şeye hergün parayı vermekten utanmadan hayata devam edebiliyor!!!