bu tarz ürünler size yeterli gelmez sanırım o kadar harcamak yerine köpük kutu sizin daha fazla işinize yarayacak bence 20 litrelik iki adet alıp kullanmak daha mantıklı .
Daha sonra da piknikte felan kullanırım hocam, köpük almam muhtemelen. Yinede teşekkür ederim ilginiz için.
25 litrelik termosum çatladığı için yeni model arıyordum.
Bim marketde 60 litrelik termos aldım geçen ay. 4 günlük çadır kampında kullandım. 135 TL gibi çok iyi rakama geldi. Ancak çok yer kaplıyor. Arabanın bagajı büyük olduğu için rahat sığdı. Hatcback veya dar bagajlı araçlarda sıkıntı olur.
Fazlası ile geniş ve ısı muhafazası iyi. Buz kasetleri ve pet şişeler ile yaz sıcağında 1 gün muhafaza sağladı. Ayrıca resimdeki kutu gibi korumalı piknik sepetimde var ama çok da işe yaramıyor.
Birkaç saatten fazla ısı muhafaza ihtiyaç var ise termos alın.
Çok uyguna almışsınız hocam, fiyat muhteşem ama bana 60 çok olur, 25lt işimi görecektir sanırım. Dediğiniz gibi termos en iyi çözüm olacağa benziyor
Çanta bence kullanışsız, sonuçta esniyor. Biz hep buzluk kullanıyoruz, 2 tane 25 litrelik yetiyor. Taşıması da kolay olduğundan iyi oluyor. Soğutma açısından buzluğun kalitesine göre değişiyor, bizdeki çok kaliteli değil ve 4-5 yıllık olduğu için kenarlarından çok hafif hava alabiliyor. İçerisine 2-3 donmuş kalıp koyup 8-9 saat yolculukta sorun yaşamadık hiç.
Süreler çok iyiymiş hocam, tavsiyeniz içinde teşekkür ederim. Yüksek ihtimalle bende buzluk olan termostan alacağım