O şekilde alımlar genelde hem pahalı hem de mantıksız olur. Orada sizi hatalı yönlendirecekleri kaçınılmaz bir gerçek. Eminim ki 9. nesil i5 H serisinin, yine 9. nesil i7 U serisinden daha iyi olduğunu bilen bir satış görevlisi yoktur.
Çift fan özelliğini hafife almayın. Sadece gamer konseptinde olan notebooklarda var genelde. Bu devirde ısınma probleminin tartışılması bile hata, alın geçin kafanız rahat eder. Görüntünün gözünüze hoş gelmesi emin olun yarın bir gün sıcaktan cayır cayır yanmasından önemli değil.
hocam vallahı ben de toshıba var şuan ondan yazıyorum hiç ısınmaymış bilmem nebişey yok ve bılgısayar açılışı 5 sanıye sayfa acılısları falan zaten dokunmayla açılıyor. Üstelik 5. nesil. Yani ben oyun oynamıyorum ancak sitelere filezilladan dosya atıyorum ya r10 dayım ya sıtelerde ıcerıklerı girenı cıkanı kontrol edıyorum onlar bir de borsa takibi yapıyorum sabahtan aksama kadar borsa programları açık pc de hiç ısınma falan dıye bısey yo bılmıyorum yani oyun falan oynamadıktan sonra nıye ısınsın kı bılgısayar.Media markete gidersem satıs temsılcısı falan gorusmem zaten hocam oyle ben kendım bakar gecerım uzerlerınden. Yani buna da bakıcam aklımda bu pc de bakalım bir de acer marka olarak iyi midir acaba marka anlamında