2 yıldır kullanıyorum. kasa konusunda sos veriyor diyebilirim. Fakat performans apayrı bir konu. Özellikle garanti süreci içindeyken çok rahatsız. Eğer İstanbul 'da heleki Kadıköy'de oturuyorsanız istediğiniz zaman sabahtan cihazınızı bırakıp öğleden sonra temizliği cilası yapılmış şekilde alabiliyorsunuz.
Ben ilk aylarında kasa ile ekran arasındaki menteşeleri kırmıştım. tabi ben kırdım diyemem bir şekilde kırıldı ve uzun bir süre o şekilde idare ettim. Garantisinin bitmesine yakın servise gittim ve 1 haftalık işi var denildi. Ben de garantinin son günü diye yapacak bir şey yok dedim ve teknik servisine verdim. Ertesi gün aradılar. Evet 1 hafta süre vermişlerde ama 1 günde tamamladılar.Büyük ihtimal garanti süre veriyorlar fakat ne kadar süre verdik diye düşünmeden direkt ilgileniyorlar. Peki ne yapıldı?
- fan değişti (sesi ve performansından anlayabiliyorum.)
- bios güncellemeleri yapıldı. (talep etmemiştim fakat öncesinde belirtmişlerdi yapılabilir diye.)
- ekranın arka tarafı kasa tarafı değiştirildi.
- menteşeler değiştirildi.
bakın fan için gitmedim ama ona rağmen fanı değiştirmişler ki, bence de değiştirilmesi gerekiyordu efsane şekilde yanıyordu. Toz topraktan dolayı 2 yılda ağlatmışım fanı galiba
Kısacası, teknik destek, ilgi 10 numara 5 yıldız
Ürün performans / fiyat konusunda 10 numara 5 yıldız
tek eksi kasa kalitesi. Eğer çok fazla taşıyacaksanız ordan oraya, tavsiyem sağlam bir çanta almanız yönünde. Ama yok çok yer değiştirmeyecek diyorsanız kasa da yeterli seviyede.