Hocam çok geçmiş olsun.
Bu hayatta her şey olur ama her şey yoluna girer. Ne babanız ne de ailenin diğer üyeleri canını sıkmasın, moralini bozmasın. Taktir edersin ki moral bozunca, isyan edince düzelmiyor.
Gerçekten doğru olan bir söz var, çıkmadık candan ümit kesilmez.
Maalesef kötü bir zamanda bizde tecrübe ettik. Bir gün lisedeyken ara-ara 5-6 kişilik arkadaşlarla birbirimizin evlerine gider, annelerimizin yemeklerinden yer sohbet ederdik.
En son gittiğimiz arkadaşımıza biz evdeyken haciz memurları gelmişti, küçük kardeşinin ağlaması halen kulaklarımdaydı.
Neyse görevli polis ve icra memur abilerle konuşmaya çalışıyoruz, lise çağındaki çocukları dinlemediler tabi. O ara babamda görevli memur diye aklıma geldi aradım konuşturtmuştum.
Adresi bulamadık, evde kimse yoktu bahaneleriyle o vakit işlem yapmadan, akran akrabalarından bulup buluşturup halletmişlerdi diye sanıyorum ki sonra sorun devam etmediğini öğrenmiştik.
Memurların gelmesine çok takılmadılar da, bizim önümüzde oldu diye çok kötü olmuşlardı.
Şimdi maşAllah, arkadaşımız babasının işini devraldı. Güzel de gitti, babasına araba aldı(Bende bilmeyerek vurdum hatta

).
Allah yardımcınız, yardımcımız olsun.