Sen nerden çıktın şimdi. Bu konu eskidi. Diğer konularda spam yapanlar illegal yapanlara hırsız muamelesi yapılırken, linç edilirken burada ilginç bir şekilde savunuyor senin gibi tipler. Ayrıca bahsettiğin şekilde bir çekememezlik kıskançlık yok. sana bir güzel detaylarını yazardım da hırsız sevici bir ülkedeyiz, yandaşın çok olur. Bu konuda sizin toplanma yerinize döndü.
konuyu anlamadan herzaman ki gibi senin gibi zihniyeler, hemen saldırır, birde direk olayı siyasete taşımanız yokmu allah akıl fikir versin diyorum ama allah zaten vermiş ama kullanmasını bilin, siyasetle bu olayı nasıl alakalandırdın gerçekten doktor nezaretinde seni incelemek istiyorum, akıl mantık dışı!
adamın ne dediğini ne anlatmak istediğini daha kavrayamamışsın,
adam spamı savunmuyor zaten, yaptığım iş şu, ilgili arama ile alakalı reklam çıkartıyorum diyor adam ama bunu zaten adsense otomatik yapıyor, adamda bunu ben yaptım diyor buda spam sayılır diyor, spam sadece illegal olarak algılanmamalı diyor, yani kendince bir tez ortaya koyuyor, sende mesajlarında isyan ediyorsun adama işin detayını vermiyor diye sanane arkadaş herkes işinin detayını vermek zorundamı ? zaten uygun bir kategoriye açmış adam konuyu sırf işi öğretmedi diye adama bu şekilde saldırman yani, herkes seni, herkes seni eleştirmiş yani haksız olduğunu kabul etmek bukadarmı zor ya herkes yanlış bir sen mi doğrusun,