Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Temmuz ayının ortasın da reklamlarım gitmişti. Google'a durumu ilettikten sonra aldığım mail trafiğin doğrulanmadığı yönün de bir cevap geldi. Biraz araştırma yaptıktan sonra Google Analiz de siteye giriş raporların da Direkt girişin Organik girişten fazla olduğunu gördüm. Adsense hesabın da 2 internet sitesi ve 1 YouTube hesabı barınmaktadır. Sitelerim den birinin organik girişi direkt giriş den fazla olduğu için onunla ilgili olduğunu düşünmedim. Yaklaşık 70 gün önce açtığım sitenin girişlerine baktığım da direkt giriş fazla olduğunu gördüm. Girişlerin çoğu benim olduğu için IP adresime filtre uyguladım ve kendi girişlerimi düşürdüm. Sorun 15 gün için de çözüldü ve reklamlar tekrar aktif edildi. Aynı adsense de bir den fazla hesap olunca sadece birinin trafiğin de bile fazla direkt giriş var ise reklamlar bütün barındıcılar da kapatılıyor. Dolayısı ile 3-4 sitesinin reklam kapanan arkadaşların sorunu budur. Sevgilerimle
Teşekürler hocam bende organik hit satınalma işlemi yapmıştım benimde aklıma bu geldi direk hit daha fazla çünkü şuan organik hit çekiyorum siteye peki ondan sonra herhangi birşey yapmama gerek varmı yoksa kendisi otomatik düzeliyor mu ?