Ankaranın neresine düşünüyorsunuz? Sosyal medya danışmanlığı yaptığım bir şubesi var. Sizi genel manada bilinçlendirebilirim. Burda eleştiri yorumlarına aldanmayın bu adamlar olmasa insanlar Türkiyede et döner yiyemezdi. Sürümden kazan mantığıyla çalışıyorlar. Bana kalırsa o kadar cirodan kalan miktar çok düşük. Namet ve birkaç firma daha var tedarikçi. Torku ile yollar ayrılmış durumda.
"Burda eleştiri yorumlarına aldanmayın bu adamlar olmasa insanlar Türkiyede et döner yiyemezdi. " tamam yenirdi abartmamak lazım ama tamamen katılıyorum. Uçup giden fiyatları biraz dizginlemeye yaradı bence.
Turan Güneş bulvarında düşünüyorum.
Önceki iş yerim oradaydı. Genelde Urfalı da yemek yerdik. Ev yemekleri açıldığında çok güzel tutmuştu. Fiyat olarak civardaki mağaza vs gibi ufak iş yerlerinin çalışanlarını toplayabilirsiniz ama arkadaşın dediği gibi konum olarak biraz daha damak tadına önem verip parayı önemsemeyenlerin yoğun olduğu bir bölge olduğundan biraz daha araştırmanız faydalı olur diye düşünüyorum.
Birkaç defa gidip tadına bakma imkanım oldu. Her gittiğimde farklı tatlarla karşılaştım. Birinde paket kağıdının altı yerken resmen yağ dolmuştu. Birinde ise çok güzel bir tadı vardı.
Yedikten sonra masadaki peçeteyle dönerin yağını gidereceğim diye uğraş dur. Islak mendil koymayı akıl edemiyorlar sanırım.
Ek olarak döner sadece soğan ile olmuyor. Marul, domates vs gerekiyor diye düşünüyorum. Fiyatlar ise piyasaya göre makul.
Katılıyorum. İlk gittiğimde çok güzeldi sonrasında gittiğimde yağlı geldi (yağsız diye belirtmeme rağmen) Fakat yoğunluk gereği ve et bütün olarak geldiği için ne gelirse o veriliyor muhtemelen. Fiyat olarak git gide artan fiyatları dizginlediğini ve civardaki esnafları biraz daha zora sokup fiyatları normal seviyeye indirdiğini düşünüyorum.
Tabi ki damak tadı farklıdır fakat et kokusuna hassasiyetiniz varsa veya mideniz hassas ise böyle yerleri tercih etmemelisiniz. 120 gr et döner için 10 tl para verip ASPAVA sunumu da bekleyemezsiniz. Fiyat performans ürünü. Bazen kötü olabiliyor oda et farklılıklarından kaynaklanıyor muhtemelen. Genel olarak bence güzeldi.