Ticket ile sorunun çözülmediği ile alakalı bir bilgi yazmadım. Sadece ticketle sorunu çözmek bazen o kadar zor oluyor ki, telefon etme gereği duyuyorsunuz. Bundan bahsettim.

Sizin iddaanıza göre "müşterisi 30k üzeri olan firmaların %99u" içerisindesiniz.Ben de bunun altını çizip, iyi ve kötü yanlarınızı yazdım.
Mesala ben telefon desteği olmayan firmaları "yarışın" gerisinde buluyorum. Tercih etmeme sebebim olacak.
Ticket sisteminin EN ADİL olması konusunda ise acabalarım var. Telefon araması, ticket a göre daha ADİL bile olabilir. Ama daha uğraştırıcı, personel sayınızı fazlalaştıracak bir seçenek.
Fİyatlarına yansıtan firmalar %1 (size göre) terciherini bu şekilde kullanıyorlar.

Teşekkürler katılımınız için.

DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon santralimizde bakım mevcut bunun ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor.
Telefon ile acil bir sorun olmadığı sürece destek işlemlerimin tamamı EN ADİL olan ticket sistemine yönlendirilmesini sağlamaktayız.

Müşteri sayısı 30K üzerinde olan firmaların %99 acil bir durum söz konusu olmadığı sürece telefon ile destek vermemektedir.

Sorunlarınızın ticket ile çözülmemesi gibi bir durum söz konusu dahi olamaz.

https://prnt.sc/omj2qk Günlük ortalama 600 destek bildirimine 15 dakikada dönüşlar yapılmakta olup %98 i aynı saat içeriside çözülmetedir.