Search console a ekli ise siteniz hangi kelimelerden trafik aldığınıza bakabilirsiniz. belki tahmin etmediğiniz bir kısım vardır. ama search console da eğer o düzeyde bir hit trafiği gözükmüyorsa, googledan gelmemiştir o hitler.
Hocam Serach Konsol'dan anlıkolarak takip edemiyorum bildiğiniz gibi yansıması 6-10 gün arasında sürüyor. Bu gelen ziyaretçiler ise %90 Türkiye'den gelen ziyaretçiler ve tamamen organik gözüküyor. ve %100 Mobil ziyaretçi Acaba google'nin mobil haberler kısmında falan mı çıkıyor ? Bilemedim açıkçası
Spam olsa bu kadar uzun olmazdı, kaçırdığın bişeyler var. Organik normal gerçek ziyaretçi olabilir. Analatik de açılış sayfası var orda hangi sayfaya girdikleri belli, Google da ara çıkıyorsa organik gerçek ziyaretçi dir
Hocam hangi sayfaya gittiklerini görebiliyorum, tek bir sayfaya gidiyorlar ama işin ilginci sayfa güncel bir sayfa değil 3-6 sene önceki yazılar. Sayfalar zaten google'de üst sıraca çıkıyor ilk sırada ama bir anda googleden günde 1 k ziyaretçi gelecek sayfa arama hacmi yok. zaten sonrasında böyle yoğun ziyaretçi gelmiyor o sayfalara.