Emre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki linç yiyebilirim ancak her dizide lgbt ve cinsellik unsurları gittikçe artmaya başladı. Tamam küfür vs. bazı şeyler filmin akışına müdahale etmek demek ancak bir sınır da getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ailecek dizi, film izlenemez oldu.

Bunlar benim şahsî düşüncelerim. Katılmayabilirsiniz.
Kafana silah mi dayadilar netflix dizileri izle diye?

Mahien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın ancak sizinkisi ayrımcılık/ırkçılık/ötekileştirmeye giriyor.

LGBT yi gözüne sokmaktan bahsediyorsun. Kerimcan dediğin adamın LGBT ile bir bapı yok olamaz da. Kendisi sadece reklam peşinxe koşan basit bir insan.

Bülent ersoy içinde yargılarınız yanlış. Bu insanların kendi tercihi. Burada herkes özgür.

Kısacası LGBT sizin sandığınız şey değil. Ne olduğunu ben size uzun uzun anlatırım. Tartışmaya çevirmeyelim mesajınız forum kurallarına da aykırı.
Adam onlarla sorunum var demiyor ki. Netflix sansurunu dogru bulanlar magazin programlarina bu tip insanlara niye sesini cikarmiyor diyo. Sirf reklam icin o hali ile insanlarin karsisina cikan kisiyi mi savunuyorsunuz? Adam rahatsiz oluyorum demiyor. Rahatsiz olunacaksa ilk bunlardan rahatsiz olunsun sonra parasini verip izledigimiz dizilere dil uzatilsin diyor. Bu kadar basit.