arkadaşlar sitelerinizin sslleri ile oynamayın zarar görürsünüz. her gelen size birşey söyleyince parmak atmayın.. lütfen kendinizi düşünün zaten bir çoğunu kan emici haber siteleri ile mücadele ediyorsunuz birde saçma sapan deneme yanılmalar ile emeklerinizi çöpe atmayın

konu sahibine söyleyeceğimi söyledim. bana ahkam kesmesin.kendime göre seodada iyiyim. x.de de y.de de böbürlenmiyorum 60 m aranma hacmindeki çok önemli ticaret kelimesinde 1500 lira meblağ ile saçma sapan bir siteyi getirmişim sen 2500 lira fazlamı az mı diye başlık açıyorsun yazmak istemiyordum neyin havasını cakasını atıyorsanız artık neyse ya siz bu işi bilmiyorsunuz.
insanları yanıltmayın fazla para kazanmak uğruna yiyecekleri hit darbesini hesaplayın. arama motoru optimizasyonlarından + puan alacağınız bir detayı insanlara kapatın felan yapıyorsunuz
3 tane site göstermişsiniz neden ssl kullanmadığını bile bilmeden.googleye bağlamışsınız. saçmalığın daniskası düşünceleriniz. uygulayan arkadaşlar yarın burada hitim gitti para kazanamıyorm diye ağlaşırsanız kisme oralı olmaz.. "geçmiş olsun hocam" klasiğini yaşarsınız.