Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence bildiğinizi sanıyorsunuz hocam. inandığınız şeyin yanlış olabilmesini kabul edebilmekte önemli . tabii ki tartışalım konuyu ama sizin cevabınız bence çok bilmiş bir cevap. neyse bu durumu deneyip buraya yazanlar olacaktır elbet.
ben ne sizin ne bir başkasının hocası değilim bu birincisi. ikinci olarak insanlara birşey öğretirken bunu denemiş olmanızın gerçekçi olacağı kanısındayım. sizden çok fazla şey bildiğimi iddia zaten etmiyorum. ben doğru olan bilgileri çöp etmemeye gayret ederim yanlış bilgininde insanlar arasında doğru gibi lanse edilmesinin önüne geçmeye çalışırım.
kendine ait adsense gelirli bir siteye bu hareketi yap sonra buraya tezini doğrula ve insanlar sana inansın. bir kaç sitenin ssl sertifikasına sahip olmaması yada olması gelir düzeyini düşürecek değil
googlenin mühendisleri mimarisi senin düşündüğün kadar basit olsaydı sen burada olmazdın benim yazdıklarım sana vızıltı olurdu.
böylesine bir mimari karşısında dünya kadar harcamaların ve oryantasyonların olduğunu kabul ederseniz eğer tartışmanın sonuna gelmişizdir. aylardır taktikçilerden gına gelmişken yeni bir kulaktan dolma bilgi ile insanların kafasını karıştırmayın..

iyi forumlar